29 Mart günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi bugün ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Ailenizin maddi problemlerinin gündeme gelmesi, iş temponuzdaki yoğunluğunuzu arttırırken, birçok işinizi, gün içine sığdırmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumluluk duygunuzu gelişmiş olması nedeniyle, bulunduğunuz ortamın dışına çıkabiliyorsunuz.
13 1

Boğa: Yalnızsanız mükemmeli aramaktan artık vazgeçmelisiniz. İdari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabileceğiniz bir gün. Eğer iş arkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışın.
13 2

İkizler: Sevgilinize gereken önemi veriyor musunuz? Eğer vermiyorsanız, ilişkinizin önemini gösterecek adımlar atmaya başlayın. Yeteri kadarsa, ilişkinizde ilerleme olasılığı var. İş yerinizde stresli bir gün olabilir. Özellikle işveren ya da üstünüz olan herhangi bir kimseyle anlaşmazlıklara ve hatta kavgalara açıksınız.
13 3

Yengeç: Aşk yaşamınızda bugünlerde seçeceğiniz yolda hem aklınızın, hem de duygularınızın sesini dinlemelisiniz. İş yaşamınızda her zamankinden daha fazla emek harcamak, daha konsantre bir şekilde çalışmak durumunda olduğunuz bir dönemden geçiyorsunuz.
13 4