30 yaşına kadar öğrenmemiz gereken 12 şey!

Kadınların geç olmadan hayata ve bakıma dair öğrenmesi gereken 12 şey!


Nezaketen görüştüğünüz insanlardan kurtulmanızın vakti gelmedi mi? Eski sevgilinizin bir arkadaşı, ya da orta okuldaki sıra arkadaşınızla istemediğiniz halde konuşmak zorunda değilsiniz. Yakınınızda istemediğiniz insanlar sosyal medya veya cep telefonunuz sayesinde sizinle iletişime geçebilir, eğer rahatsız oluyorsanız cevap vermeyin. Mesajları, çağrıları yanıtsız bırakın, bu yanlış birşey değil. Hatta çok rahatsız olduğunuz bir durum varsa, o kişilerin sosyal medya hesaplarını engelleyerek kendilerinden sonsuza kadar kurtulabilirsiniz. Tereddüt etmeyin, engelleyin!
12 1

Arkadaşınızın sevgilisinden hoşlanmamanız çok normal ama artık işler değişti ve arkadaşınız sizin bir türlü sevemediğiniz o adamla nişanlandı. Artık arkadaşınızın sevgilisi hakkındaki kötü düşüncelerinizi kendinize saklamanızın vakti geldi. Siz isteseniz de istemeseniz de evlenecekler ve o adam arkadaşınızın hayatında sizden daha kalıcı olabilir!
12 2

Bu zamana kadar pamuk, temizleme sütü, temizleme jeli gibi bir çok ıvır zıvır ürünle uğraşıp cildimizi düzeltmeye, temizlemeye çalıştık ama olmadı. Şimdi teknolojiden faydalanma zamanı. Çok geç olmadan önce kendinize bir yüz temizleme aleti alın. Bazı modellerin yüze masaj yapma özelliği de var. Bir defa kullandıktan sonra yüzünüzü ne kadar iyi temizlediğine inanamayacaksınız.
12 3

Geceleri yalnız uyuyor olmanız tek kişilik küçücük yataklara mahkum olduğunuz anlamına gelmez. Kendinize bir iyilik yapın ve en kısa zamanda çift kişilik bir yatak alın. Ve tabii ki güzel dokulu çarşaflar! Ayrıca çift kişilik yatakta uyurken kendinizi daha kadınsı hissedeceksiniz, çünkü o yatak küçük bir kız çocuğunun ayıcıklı çarşafları olan tek kişilik yatağı değil!
12 4