4 Haziran günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Taze ve girişken enerjilerle güne başladınız. Yeni arkadaşlıklar, farkınızı ortaya koyacağınız sosyal aktiviteler hayatınıza renk getirecek. Bir grubun liderliğini yapabileceğiniz gibi, ortak bir bilinçle yeni adımlar atabilirsiniz. Nisan yağmuru gibi çabuk öfkelenip, çabuk barışıyorsunuz. Sevdiğiniz kişileri kırmak konusunda art niyetli değilsiniz.
13 1

Boğa: Bugün Ay burcunuzda gezinmekte. Artık size güvenle hareket etme şansı getirecek. Kişisel konularınızda oldukça önemli başlangıçlar dönemi olabilir. Daha önceden başlattığınız adımları artık hızlı biçimde hayata geçirebilirsiniz.Kafanız dağınık dolaştığınız bugün en iyisi yapacağınız işlerde fazla iddialı olmayın ve arkadaşlarınızın desteğini isteyin.
13 2

İkizler: Ticaret ve pratik zeka gerektiren konularda başarılı bir gün olabilir. Dışa dönük yapınız kadar hızlı zihniniz de bugün pek çok işin üstesinden gelmenizi sağlayacak. Gün içinde oldukça hareketli olabilirsiniz.Kaynaklarınızı ve maddi varlıklarınızı daha etkin kullanma yolları arayabilirsiniz. Yaptığınız tasarruflar ya da yatırımlar üzerine yeniden düşünün.
13 3

Yengeç: Koşulların uygun olduğu iş alanlarında tercihinizi iyi yapmalısınız. Faaliyetleriniz bulunduğunuz ortama göre biraz ileri derecede olabilir.Arkadaşlarınızın sizinle ilgili bir öğüdünü tutmama kararlılığınız, onların içinde bulunduğunuz soruna çözüm getirmekten başka bir niyet taşımayan çabalarını yok edebilir.
13 4