4 Mayıs 2015'te meydana gelecek olan dolunayın burçlara etkisi!

4 Mayıs 2015'te sabah 06:42’de 13 derece Akrep burcunda dolunay meydana gelecek.Astrolog Demet Baltacı, dolunayın burçlara etkilerini anlattı...


KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Dolunay, hisseli paralar, kredi, prim, miras, sigorta vb. konularda hızlı gelişmelere imkan verebilir. Bu dönemde işiniz ve kariyeriniz için gerekli finansal kaynağı bulmanız mümkün olabilir. Enerji ve libidonuz oldukça yüksek. Aşk, cinsellik ve çocuklarla ilgili beklentileriniz artabilir.
13 1

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Dolunay, ilişkileriniz, ortaklıklarınız, sosyal hayattaki kimliğinizle ilgili bazı gelişmeleri hızlandırabilir ve ilişkilerinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, iletişim, bilişim, medya ve eğitim ile ilgili önemli fırsatlar karşınıza çıkabilir.
13 2

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Dolunay ile birlikte günlük yaşamınızda, çalışma koşullarınızda, sağlığınızda bazı hızlı gelişmeler olabilir. İş hayatınızda bazı dönüşümler, rutin alışkanlıklarınızda değişimler meydana gelebilir. Zararlı alışkanlıkları bırakabilir, diyete başlayabilirsiniz.
13 3

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Dolunayda aşk, flörtler, eğlence, organizasyon ve çocuklarla ilgili konular gündemde olabilir. Sanat ve yaratıcılık gerektiren konularda yeteneklerinizi kullanabilirsiniz, hayal gücü ve yaratıcılığınız çok yükseldiği için kendinizi iyi ifade edebilirsiniz. 
13 4