5 Hazirana kadar Venüs'ün etkileri nasıl olacak?

8 Mayıs'tan 5 Haziran'a kadar Venüs'ün etkilerini yaşayacağız. Demet Baltacı burcumuza göre Venüs'ün bizi nasıl etkileyeceğini anlattı...


Oğlak burcunda ilerleyen Ay güne ciddi ve kararlı enerjiler veriyor.

Hem kariyer hem de özel yaşamımızdaki sorumluluklar ön planda olabilir. Üzerinde çalıştığımız projeler, geleceğimizle ilgili kavramlara yoğunlaşabilir, önemli görüşmeler yapabiliriz. Yeni tanıştığımız kişiler bizim için yol gösterici olabilir.

Aşk ve güzellik gezegeni Venüs bugün Yengeç burcuna geçecek.

Venüs Yengeç burcunda ilerlerken ilişkilerimizde daha duygusal ve sahiplenici olabiliriz. Aşk ve flörtler yerine güven arayışı ve evlilik kavramları ön planda olabilir. Ev, yuva, aile, ebeveynler ile ilgili konular bizi mutlu edebilir.

Venüs 5 Haziran’a kadar Yengeç burcunda ilerleyecek.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Venüs 5 Haziran’a kadar Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu dönemde eviniz, yuvanız, aileniz size daha fazla keyif verebilir. Evde aile toplantıları düzenleyebilir, ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Evi dekore etmek, güzelleştirmek isteyebilir, bazı alışverişler yapabilirsiniz. Emlak, mülk ile ilgili şanslarınız var.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Venüs 5 Haziran’a kadar Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu dönemde yakın çevre ilişkileriniz güçlenebilir. Kızkardeş, bayan akrabalarla iletişimleriniz artabilir. Sanatsal yeteneklerinizi yazılı ve sözlü ifadelerinizde kullanabilirsiniz. Seyahat, eğitim, ticari konularda karşınıza fırsatlar çıkabilir.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Venüs 5 Haziran’a kadar Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu dönemde maddi fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gelir artışına imkan verecek iş fırsatları karşınıza çıkabilir. Yeteneklerinizden para kazanabilirsiniz. Güzellik, estetik, giyim, kuşam gibi harcamalarınız olabilir.
14 4