7 adımda onu peşinizden koşturun!

Sevgilinizin peşinden koşmaktan yoruldunuz ve onun sizin için bir şeyler yapmasını mı istiyorsunuz? Öyleyse siz kaçın, o kovalasın!


Eğer yeni bir ilişkiniz varsa ya da bir ilişkiye başlama aşamasındaysanız ve onu peşinize düşürmenin yollarını arıyorsanız doğru yerdesiniz.
Unutmayın kaçan kovalanır klişe olmasına rağmen gerçek!

Ona karşı hislerinizi belli etmenizde tabii ki hiç bir yanlışlık yok. Fakat bir ilişkiyi başlatırken ya da evlenme teklif ederken her zaman erkeklerin ilk adımı atmaları gelenekselleşmiş bir durum.

Mükemmel ilişkiye giden tek yol elbette bu değil. Yine de birçok kadın ilk adımı erkekler attığında kendini daha rahat hissediyor.

Hoşlandığınız erkeğin peşinizden koşup, ilk adımı atmasını bu taktiklerle sağlayabilirsiniz!
9 1

Eğer içinde bulunduğunuz durumu değiştirip , onun sizin peşinizden koşmasını istiyorsanız tek yapmanız gereken durmak.

Onunla ilgili ne yapıyorsanız buna devam etmeyin. Onun peşinden koşmayı bırakın!

Eğer size değer veriyorsa ne olduğunu merak edip peşinizden gelecektir.
9 2

Bazen sadece onu elde etmek için yaptığınız şeylere bir son vermeniz ve aranıza biraz mesafe koymanız gerekir. Sabırlı olun ve neler olacağını görün.

Geri çekildiğinizde ne yapacağını görmek oldukça heyecanlı bir bekleyiş olacak.

Kendinizi geri çektiğinizde, sizi özlemesine izin veriyor ve aranızdaki ilişkinin ve iletişimin sorumluluğunu üzerinize almamış oluyorsunuz.
9 3

Sıra onu peşinizden koşturmanın en eğlenceli kısmına geldi. Flört ederek onun dikkatini çekeceksiniz ve o da sizi feth etmek isteyecek.

Bunu yapmanın binlerce yolu var. Ona sataşabilir, tatlı tatlı alay edebilirsiniz, ama mutlaka bir noktada durmalısınız.

Birçok erkek ilişkinin başındaki kovalama halini seviyor ve bunu yapma fırsatları olduğunda ilişkiye daha çok bağlanıyorlar.
9 4