Bu hafta vizyonda bakın neler var!

Sessiz Tepe: Karabasan 3D


Yönetmen: Michael J. Bassett
Oyuncular: Sean Bean, Carrie-Anne Moss, Kit Harington

Heather Mason ve babası senelerdir kaçmaktadırlar, ve her defasında onları takip eden bu gizli güçlerin adaletinden sıyrılmayı başarmışlardır. 18 yaşını doldurmadan bir gece önce korkunç kabuslarla boğuşurken, babasının beklenmedik bir şekilde ortadan kaybolduğunu farkeder. Babasının bu gizemli kayboluşunu araştırırken aslında olduğu kişi olmadığını keşfeder. Bu keşif onun şeytani evrenin derinliklerinde Silent Hill'de hala tuzağa düşürülmeye çalışılmasına engel değildir. Baş rollerinde Sean Bean, Radha Mitchell ve Carrie-Anne Moss'un oynadığı filmin yönetmenliğini Michael J. Bassett yapıyor.
7 1

Frankenweenie


Yönetmen: Tim Burton
Oyuncular: Charlie Tahan, Winona Ryder, Martin Landau

Victor, sevgili köpeği Sparky’yi aniden kaybedince, en iyi dostunu tekrar yaşama döndürmek için bilimden yardım alır ve başarır! Ama yarattığı Sparky orjinalinden birazcık farklıdır. Victor köpeğini evde saklamaya çalışır ama Sparky gün yüzüne çıkınca, Victor’ın çevresindeki herkes bu yeni yaşam ihtimalini keşfetmek için kapışır.
7 2

Katil Joe


Yönetmen: William Friedkin
Oyuncular: Matthew McConaughey, Emile Hirsch, Juno Temple

22 yaşında ve uyuşturucu satıcısı olan Chris'in annesi, ondan gizlice uyuşturucu zulasını çalar. Chris'in canını kurtarması için en kısa zamanda 6000 dolar bulması gerekmektedir. Babası Ansel'e akıl danışan Chris annesinin hayatı üzerine bir plan yapar. Herkesin nefret ettiği üvey annesinin yüklü miktarda bir hayat poliçesi vardır; alabildikleri takdirde bu para hem hepsini zengin etmeye ve hem Chris'in borcunu ödemeye yetecektir. Tek sorun Sharla'nın hayatta olmasıdır!
7 3

Marley


Yönetmen: Kevin Macdonald
Oyuncular: Bob Marley, Neville Bunny Wailer Livingston, Desmond Smith

Jamaikalı efsanevi reggae şarkıcısı, devrimci idol, kimilerine göre de ilah olan Bob Marley'in hayatını, müziğini ve yaşam felsefesini beyazperdeye taşıyan yapımın yönetmenliğini biyografik belgesellerin OScarlı ismi Kevin Macdonald üstleniyor.
7 4