7 günde düşlediğiniz hayata kavuşun!

Hepimiz daha iyi bir hayatı düşlüyoruz. Peki 7 günde hayal ettiğiniz mutlu hayata kavuşabilir misiniz?


İnsanların aklında sabit bir düşünce var, mutlu olma düşüncesi. Herkes kendini mutluyum ya da mutsuzum diye sınıflandırıyor ve kendilerine göre mutlu bir hayata kavuşmak için çabalıyor.

Kimisi basit ve küçük ilerlemeler ve değişikliklerle mutlu olmayı, kendini tatmin edebilmeyi başarırken, bazıları büyük köklü değişimler olmadan hayat her zaman adaletsiz ve acımasız...

Oysa ki, hep söylenen klişe sözlerden biri ne kadar da doğru: Mutluluk baktığınız yerde!
Siz de bizimle bir maceraya atılıp 7 günde daha mutlu, daha tatmin edici bir hayata sahip olabilir misiniz?
9 1

Pazartesiye sorumluluğunuzu üstünüze alarak başlayın! Sadece kendini kurban gibi gören ve hisseden insanlar bir şeylerin sorumluluğunu almaktan korkarlar.

Kendinizi bırakır ve kurban rolüne girerseniz asla mutlu olamazsınız.

Kurban psikolojisine sahip kişiler her zaman onların başına kötü şeyler geldiğini, hiçbir kabahatin kendilerinin olmadığını ve başka insanların kendilerini kötü hissetmelerine ya da davranmalarına yol açtığını ve söylerler.
9 2

Hayatınızın rengini belirleyin!
Katı kuralları olan ve etrafını yargılayan biri misiniz? Yoksa hiç bir şeyi kafasına takmayan, insanların yanlışlarını doğru olarak görebilen biri misiniz?

Hayatınızın rengini belirleyin ve ona göre davranışlarınızda değişiklikler yapın. Hayatınızda daha çok kahkahaya ve neşeye yer açın.
9 3

Hayatta birşeyleri başarmak bizi tatmin eden tek şeydir. Üretmek ve ürettiğiniz şeyin faydasını görmek, insanlar tarafından takdir edildiğini bilmek insana kendini mükemmel hissettirir.

Hayata izinizi bırakın! Bir yardım kuruluşuna gönüllü olarak katılın. Kendinizi işe yarar bir insan olarak daha mutlu hissedeceksiniz.
9 4