7 Haftada nasıl zayıflanır?

7 Haftada fit ve ince bir vücuda kavuşun! İşte 7 haftalık zayıflama maratonu ve püf noktaları!


İncelmek ve vücudunuzu forma sokmak icin etkili bir yöntem arıyorsaniz, bu hayalinizi 7 haftada sıkı bir calisma ve kararlılıkla gercekleştirebilirsiniz.

Vaktinizi ve enerjinizi bu amaç doğrultusunda harcamaya kararliysanız, 7 haftalık zayıflama ve sıkılaşma maratonuyla kısa zamanda güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

İşte 7 haftada forma girmenin püf noktalari!
9 1

Fit bir vücuda sahip olmak ve zayıflamak icin kararlıysanız ilk yapmaniz gereken buz dolabi ve mutfaktaki tüm aburcuburları ve sağlıksız yiyecekleri temizlemek.

Dolabınızı sebze ve tam tahıllı ürünlerle doldurun. Böylece canınız atıştırmak istediğinde ve acıktığınızda mecburen daha sağlıklı tercihler yapacaksınız.

Hoş bir vücut icin ilk yapmanız gerekenlerden biri de hafif bir egzersiz rutinine başlamak. 1. Haftada squatları mükemmel yapmaya ve 30dk yürümeye özen gösterin.
9 2

Maratonunuzun 2. Haftasinda kendinize uygun bir egzersiz planı hazırlayın.

Bu egzersiz planı sizi hedeflerinize ulaştıracak ve sorunsuz uygulayabileceğiniz gerçekçi bir program olmalı.

Maratonun 2. Haftasında sizi amaclarınıza ulaştıracak adımlara odaklanmalısınız. Eğer kendinize egzersiz programı hazırlamakta zorluk çekiyorsanız bir fitness eğitmeninden yardim alabilirsiniz.
9 3

Maratonun 3. Haftasinda tartılın ve vücut ölçümlerinizi yaptırın.

Böylece hedefinize ne kadar yakin ya da uzak olduğunuzu göreceksiniz.

Eğer 3. Haftada vücudunuzdaki hafif değişimlerden etkilenip bir rehavete kapıldıysanız vücut ölçümleriniz sizi gerçeklerle yüzleştirecek.

Diyetinizi gevşetmeden önce kilo verme maratonunun ne kadar başında olduğunuzu hatırlayın.
9 4