8 Mayıs Günlük Burç Yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi bugün ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Bir takım huzursuzluklar yaşayacağınız bir gündesiniz. Sizce olumsuz görülen her şeye düşünmeden tepki göstereceksiniz. Davranışlarınız yakınlarınıza biraz kötü tesir edecek, onları darıltabilirsiniz.Dostunuz olarak gördüğünüz yakın çevrenizden biri, size düşmanca davranabilir. İnsanlara çok güvenmemelisiniz.
13 1

Boğa: Yapmayı çok istediğiniz ama zamanlama hatası yapmaktan çekinip sürekli ertelediğiniz bazı yenilikleri, yakınlarınızın da itelemeleriyle bugünlerde işleme koyacaksınız. Bir görüşme isteği alabilirsiniz.Çok yakın bir zamanda sizi mutlu edecek bir iş görüşmeniz olabilir. İş konusunda inatlaştığınız birisiyle bugün, geçici de olsa bir barış imzalayacaksınız.
13 2

İkizler: Çabalarınız bir kısım işleri yoluna koymaya yeterli olmayabilir. Son günlerdeki bazı gecikmeler sizi düşündürüyor. Yeni iş arayışlarınızda yakınlarınızdan destek bekliyorsunuz.Birinin kalbini kazanmak adına ısrarlı aramalarınız, onun sizden daha da uzaklaşmasına neden oluyor. Bu konuda zamana güvenip sabretmelisiniz.
13 3

Yengeç: Para konularında tutumsuzsunuz fakat son günlerde geliriniz gayet iyi durumda. Dilediğinizce harcama yapabiliyorsunuz. Bu kadar a-harcama yapmak yerine paranızı yatırımlarda değerlendirebilirsiniz.Bugün gerginlikten ve stresten uzak durmalısınız. Çevrenizdeki insanları anlamaya çalışın ve davranışlarınızı kontrol edin.
13 4