9 Aralık günlük burç yorumunuz!

Bakalım burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?



KOÇ: Planlarınıza artık yoğunlaşmanızın zamanı geldi! Yapacağınız görüşmeler sizi yeni başlangıçlara yönlendirecektir. Ama birlikte çalıştığınız kişilerin bu süreçte bilmediğiniz yönleriyle karşılaşmak sizin için şaşırtıcı olacaktır. Birisine güvenmek için iki kere düşünmelisiniz.
13 1


BOĞA: Ertelediğiniz birçok şeyin acısını çıkarmak istiyorsunuz. Bu da sizin olmadığınız kadar aceleci biri olarak görünmenize sebep olabilir. Yaşam kalitenizi arttırmak ve ilişkilerinizi güçlendirmek için elinizdeki fırsatları değerlendirirken, sağlamcı olmaya özen gösterin.
13 2


İKİZLER: “Sadece kendimi düşüneceğim" diyeceğiniz günler olsa da pek mümkün görünmüyor. Çevrenizdeki her konuya dahil olduğunu görülebilir. Merak etmenizin de sizce bir sınırı olması gerekmiyor mu? Aile ile ilgili konularda güzel gelişmeler yaşanabilir.
13 3


YENGEÇ: Kendinize zaman ayırmak gün içerisinde zor olsa da keyifsiz olmayacaksınız. Bir şekilde kafanız rahat ise tempoya ayak uydurmak sizin için zor değil. Yeter ki geçmiş endişelerinizin sizi esir almasına izin vermeyin.
13 4