9 Mayıs Günlük Burç Yorumları!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: İlişkinizin sağlığı açısından, geleneksel öğütlere kulaklarınızı tıkamanızda yarar var. Sevgilinizin size bağlılığı, hayatınızı keyifli hale sokmaya devam edecek. Kariyerinizle ilgili önümüzdeki günlerde fırsatlarınız olabilir. Değerlendirebilmek için dikkatinizi toplamaya ihtiyacınız var.
13 1

Boğa: Aşk hayıtınızda sabahtan bazı çalkantılar olacaksa da akşama her şey süt liman olacak! Mesleki faaliyetlerde çok iyi neticelerin, menfaatlerin elde edileceği şanslı ve kısmetli bir gün. Bugüne aktardığınız iş problemleriniz var. Ama bugün onlara ayıracak zaman bulmanız zor gibi.
13 2

İkizler: Sevgilinize karşı yabancı davranışlar sergilemeniz, ilişkiyi daha da karmaşık bir duruma getiriyor. Bugünleri, ilişkide son derece açık olma ve onarma anlamında çözümler üretme zamanı olarak değerlendirebilirsiniz. İş yerindeki olaylara duygusal tepkiler verebilir, iletişim sorunları yaşayabilirsiniz.
13 3

Yengeç: Kendinizi yeni bir aşka hazır hissediyorsunuz. Geçmişle bağınızı koparma isteğiniz gerçekleşiyor. Çok yakında yeni bir ilişkinin kapıları aralanabilir. Sizin için sürprizlerle dolu bir gelişme var. Meslek yaşantınızda verici olma özelliğiniz yakınınızdaki bazı kişiler tarafından kötüye kullanılıyor.
13 4