Adriana Lima kalçasına sahip olmak ister misiniz?

....



Kalçanızın şekilsizliğinden, yeterince kalkık ve yuvarlak olmamasından şikayetçiyseniz size harika bir haberimiz var! 'Thermage Body' ile tek seanslık bir işlemle ağrısız, acısız bir şekilde Brezilyalı yıldız Adriana Lima gibi kalkık ve yuvarlak bir popoya sahip olacaksınız!

Peki bizi tek seanslık sihirli bir dokunuşla değiştirecek Thermage Body hakkında merak edilenleri anlatıyoruz.
9 1

Thermage Body nedir?


Yöntem, cildinizin derin tabakalarındaki liflerin kolajen moleküllerinin kısalıp gerginleşmesini ve destek dokulardaki sarkıkları toparlayarak, cildinizi eskisinden daha genç görünmesini sağlıyor. Yalnızca tek seans uygulanan monopolar bir radyo frekans yöntemi olan Thermage Body’nin en büyük artısı, sonuçların yavaş yavaş ve artarak ortaya çıkması, oldukça etkili olması ve her deri tipinde uygulanabiliyor olması. Bu teknoloji kolajen yapıda hemen etkisini gösteren bir sıkılaşma sağlıyor ve zaman içinde bu sıkılaşma artıyor. Gözle görülür bir biçimde popo toparlanıyor ve yukarı kalkıyor.
9 2

Bu sistem popo dikleştirme dışında da kullanılıyor mu?


Thermage Body, ameliyatsız yüz germe, sarkmış kolların, gevşemiş, deforme olmuş bacakların, göbek ve basen bölgesinin toparlanmasında da ameliyat olmak isteyenlere en ciddi alternatif olarak kullanılıyor.
9 3

<Bu uygulama diğer cerrahi işlemler kadar etkili mi?


Bıçak altına yatmaktan korkanlar için kullanılabilecek ilk seçenek. Elbette estetik cerrahi kadar etkili değil. Çok sarkmış ciltlerde yapılan uygulamalardan etkili sonuç alamayız. Thermage Body deriyi gençleştirip, toparlar. Böylelikle poponuz kalkık bir görünüme sahip olur.
9 4