Aydınlık makyaj nasıl yapılır?

Yüzünüzün daha aydınlık görünmesini istiyorsanız, size harika makyaj önerilerimiz var.


Beyaz makyaj ürünleri günlük makyajınızın olmazsa olmazıdır. Beyaz tonlardaki makyaj ürünlerini kullanarak yüzünüze istediğiniz derinliği ve gölgeyi verebilirsiniz. Bu ürünler sayesinde elmacık kemiklerinizle ve gözlerdeki efektlerle taptaze bir görünüm elde edebilirsiniz.

ELMAELMA kadınların günlük makyaj uygulamalarında en çok kullandığı beyaz makyaj ürünlerini inceliyor.
7 1

Beyaz göz farları en temel makyaj malzemelerinden biridir. Her marka her yeni koleksiyonunda beyazın tonlarına yer verir.

Göz makyajında daha duru ve saf bir görüntü elde etmek istiyorsanız, bu ürünleri gözünüzün iç köşelerine ve göz kapağınızın en üst kısmına kullanabilirsiniz. Bu uygulama gözlerinizi olduğundan daha büyük gösterir.
7 2

Yanak kısmına yapısal br derinlik katmak için, kullanabileceğiniz beyaz pudralar bizim favorimiz. Ne zaman daha aydınlık bir görüntü istesek, hemen ışıltılı ürünlere doğru yöneliriz. Fakat bazen, ışıltıları yok sayıp mat bir dokunuşla makyajı tamamlamak daha iyidir.
7 3

Beyaz eyelinerlar kaşlara, gözlere ve dudaklara aydınlık vermek için en iyi ürünler! Metalik beyaz eyelinerlar, suyla karıştırılarak kaş kısmınıza kadar kullanabileceğiniz ürünlerdir.

Dudak makyajındaysa üst dudak çizginizin üzerinde rujunuzun rengini daha belirgin göstermesi için bu kalemi uygulayabilirsiniz. Sonra kusursuz bir görünüm sizin!
7 4