Babanıza mükemmel bir gün hediye edin!

...



Hayatınızın kahramanı babanız için neler yapacağınıza karar vermediyseniz Babalar Günü'nü sizin ve aileniz için unutulmaz ve keyifli bir ana çevirecek aktiviteler hazırladık. Seçin, uygulayın; bu günün keyfini doyasıya çıkarın!
7 1


Babanızın güne keyifli ve güzel başlamasını istemez misiniz? Öyleyse babanıza süper bir kahvaltı hazırlayabilir onun ve tüm ailenizin güne neşeli bir şekilde başlamasını sağlayabilirsiniz. Tepsiye koyacağınız küçük bir not babanızın kalbini çalmaya yeterli olacaktır.
7 2


Babanızın yapmaktan en çok zevk aldığı aktivite hangisi? Onun sevdiği bir aktiviteyi ailecek yapabilirsiniz. Örneğin babanız balık tutmaktan hoşlanan biri ise tüm aile üyeleri hep beraber bir balık tutma aktivitesi düzenleyebilir, gününüzü babanızı bu favori aktivitesine ayırabilirsiniz. Belki de bu onun için en güzel hediye olacak!
7 3


Keyifli bir kahvaltının ardından bu güzel güne dışarıda devam etmek isterseniz güzel bir gezi ayarlayın. Babanızın en sevdiği yerlerin bir listesini yapın. İçinden babanızı en mutlu edecek yeri seçin ve harekete geçin.

7 4