Beni gerçekten seviyor mu?

Bir ilişkide her zaman söylenen sözlerden fazlası vardır.Sık sık sizi ne kadar sevdiğini söylese de bakalım davranışları size ne anlatıyor!


Biz kadınlar, sevgilimizin bize sık sık romantik sözler söylemesini, bizi mutluluktan havalara uçuracak jestler yapmasını bekliyoruz.

Bir erkek iş yerimize ya da evimize çiçek yolladığında, sanki bir internet sitesinden özensizce seçilmiş bir çiçek değilmiş de çiçekleri elleriyle toplamış gibi seviniyoruz.

Bu tarz jestler günümüzde bir "tık" kadar basit ve değersizken, bir erkeğin bize gerçekten değer verdiğini nasıl anlarız? Tabii ki günlük , sıradan davranışlarından...
8 1

Erkekler her zaman arzu ettikleri şeyleri göz hapsinde tutarlar. Etrafta bu kadar çok kadın varken o bakışlarını sadece sizin üstünüzde yoğunlaştırıyorsa, bu size olan ilgisinin gerçekten büyük ve ciddi olduğunu gösterir.

Bir de gizli, kaçamak bakışlar var ki, bunları bazen fark ettiğimizde verdiğimiz tepki "Bana niye öyle garip bakıyorsun?" oluyor. Aslında o anda sevgiliniz sizi uzaktan izlerken ne kadar şanslı bir erkek olduğunu düşünüyor.
8 2

Sevgiliniz yüzünüzü ellerinin arasına alıp gözlerinizin içine derin derin bakıyorsa size aşık olmuş demektir.

Erkekler duygularını bu şekilde açıkça ortaya koyuyorsa size karşı hissettikleri küçümsenecek duygular değildir. Çünkü erkekler genelde duygularını saklar ve kendi hayallerini sizinle paylaşmazlar.
8 3

Siz yanında değilken sizi hiç de romantik olmayan market, bakkal gibi yerlerde düşünüyor ve ev alışverişine sizin sevdiğiniz yiyecekleri de ekliyorsa bilin ki onun için gerçekten önemlisiniz.

Bu küçük detay aslında sizi sadece kız arkadaşı olarak değil hayatının önemli bir parçası olarak gördüğünü gösterir.
8 4