Bikiniyle muhteşem görünmeniz için 7 öneri

....



Yazı çok seviyoruz, fakat konu bikiniyle kumsallarda salınmak olunca kaygı dönemi başlıyor, değil mi? Çirkin yanıkları ve çıkan göbeğinizi dert etmeyin, bize güvenin! Arkadaşlarınızla, sevgilinizle veya eşinizle plaj keyfi yapmak hiç bu kadar güzel ve özgüvenli olmamıştı.

Şimdiden iyi tatiller!
9 1


Denizden çıktıktan sonra saçlarınızın harika görünmesine, fazla yanan burun ucuna veya dikkat çekici seksi bir plaj tarzı yaratmaya tek bir çözüm var: Hasır şapkalar! Yüz şeklinize uygun birkaç model almayı unutmayın.

9 2


Göğüslerde biraz destek yaratmaya ne dersiniz? Suya dayanıklı ilk yardım bantlarını göğsünüzün altından bikininin saklayacağı en uç noktaya kadar yapıştırın. Koltukaltına yakın bir gölgeden çatal noktasına kadar da aynı şeyi deneyebilirsiniz. Bir göğüs için yan yana ve birbirlerinin üzerine gelecek şekilde üç bant şeridi kullanın, daha sağlam olacaktır. Bu taktiği podyumlardan öğrendik!
9 3


Özellikle denize gireceksiniz epilasyon veya depilasyon işlerinizi bir gün önceden halletmeniz gerekiyor. Yanan bir deri güzelliğiniz açısından pek de iyi değildir. Üstelik açık gözenekler sivilce oluşumuna sebep olur. Eğer ani bir deniz daveti aldıysanız tıraş yerine tüy dökücü spreyleri tercih edin.
9 4