Birbiriyle uyumlu saç, makyaj ve moda trendleri!

Kalem etek giydiğinizde makyajınızı nasıl yaparsınız? Ya da gece elbisesiyle at kuyruğu saç modeline ne dersiniz? İşte birbiriyle uyumlu saç, makyaj ve moda trendleri!


Bazı şeyler birlikte o kadar uyumludur ki, onları tek başına düşünemezsiniz...

Romantik komedi filmleriyle çikolata, mum ışığı ve romantizm, yağmur ve trafik gibi!
Sizler için birlikte muhteşem uyum sağlayan güzellik ve moda trendlerinin kısa bir listesini yaptık. Doğru saç ve makyaj stiliyle kıyafetinizi "güzel"den "muhteşm!"e yükseltebilirsiniz!

İşte birbirinden ayrı düşünemeyeceğiniz sa., makyaj ve moda trendleri!
11 1

Pastel tonlarındaki kıyafetlerinizi pembe dudak makyajıyla kombinleyin.

Bahar sezonunun en büyük trendlerinden biri olan pastel tonlarla kullanacağınız iddialı pembe tonları görünümünüzü aydınlatırken makyajınızın geri kalanında minimal tercihler yapmanızı kolaylaştırıyor.
11 2

Erkeksi, tailored ceketler ve dalgalı saçlar, maskülen stili kadınların baş döndüren cazibesiyle buluşturuyor.

Güçlü ve sert kıyafetlerinize kombinleyeceğiniz dalgalı ve seksi saç stilleri maskülen-feminen dengesini kurmanıza ve muhteşem görünmenize yardımcı olur!
11 3

Giysilerinizdeki grafik desenli renk blokları, saçlarınızı da aynı ölçüde düz ve sade bir stilde şekillendirmenizi gerektirir.

Renk bloklarıyla kombinleyeceğiniz saç modeli ortadan ikiye ayrılıp at kuyruğu yapılmış stil olmalı. Dalgalı, klasik saç stilleri yerine net saç ayrımlı, modern seçenekleri tercih edin.
11 4