Bu nasıl büyük beden modeli?

24 yaşındaki model Robyn Lawley'i görenler bu soruyu soruyor: " Bu kız nasıl büyük beden modeli oluyor?"


İnternetin popüler kaynakları Paleo, çiğ sebzeler ve kan grubu rejimleriyle dolup taşarken büyük beden modeli Robyn Lawley, mode endüstrisini yeniden şekillendirmekte kararlı.

Lawley'e göre sağlıklı beslenirken de lezzetli yiyeceklerin tadına bakabilirsiniz!

24 yaşındaki model kendi hazırladığı ve yediği bol kalorili bol şekerli ve çikolatalı yiyeceklerin fotoğraflarını yeni kurduğu yemek blogunda paylaşıyor.

İnce olmamasına rağmen onu görenler düzgün fiziğine hayran kalıyor. Lawley sayesinde incecik olma arzusu yıkılıp, bu bedinin aslında 'normal' beden olduğu anlaşılabilir!
8 1

2015 yılında kendi yemek kitabını çıkarmayı planlayan Lawley'in yemek blogunun adı "Robyn Lawley Yiyor!"

Kalorisine takılmadan ve ne kadar şişmanlayacağını düşünmeden Robyn Lawley bütün istediklerini yiyor ve 42 beden giyiyor.

8 2

Geçtiğimiz haftalarda peynir dolgulu yengeç, feta peynirli Yunan Spanakopita ve vanilyalı dondurmayla servis edilen nefis bir elmalı kek fotoğrafı paylaşan Lawley'in en dikkat çeken yemeği tabii ki Norveç'te yediği enfes bir hamburgerdi.
8 3

Lawley 2010 yılında ilk kez modellik yapmak için New York'a yerleştiğinde güzellik şirketlerinin onu "çok büyük" bulduğunu söylüyor.

"Firmalara benim resimlerimi yolladığımızda, bize geri dönüş olarak "bize artık büyük beden modellerinin fotoğraflarını göndermeyin" cevabını veriyorlardı." diyor Robyn Lawley.
8 4