Moda haftalarının en iyi 5 saç modeli!

2013 Şubat New York Moda Haftası'nın dikkat çeken 5 saç modelini inceliyoruz.


New York Moda Haftası'nın ardından tasarımlar kadar markaların tercih ettiği saç ve makyajlar da konuşuluyor. Kate Moss'un dağınık dalgalı saçları gibi bohem modeller yoktu sadece.

Bu yıl örgüler, süslü püslü topuzlar, dev kıvrımlar vardı. ELMAELMA sizin için New York Moda Haftası'nın en beğenilen 5 saç modelini araştırdı, buldu ve yazdı!
7 1

Dolgun ve harika saçlarla kim flört etmek istemez? Marc Jacobs'ın tasarımları kadar kulisi de konuşuldu New York Moda Haftası'nda.

Saçlarınızı tamamen kabarık yapmak için tutam tam saçlarınızı sarın. 15 dakika kadar beklettikten sonra saçlarınızı açın ve tarakla kabartın. Hacimli, canlı, göz alıcı olmak elinizde.
7 2

İşte feminen bir dokunuş. Yaz sahillerine uygun bir saç stili. Doğal seksi dalgalar ve saçların ön kısmından alınmış saçlarla yanlardan yapılan örgüler arka ortada birleşiyor. Çok titizlik gerektirmeyen bu model saçınızı daha dolgun gösterebilir.
7 3

Saç tasarımcıları kırmızının tonlarını kullanmaya bayılıyor. Bu defiledeyse saçlarda iki renk kullanımı dikkat çekiyor. Evet bu biraz çılgınca fakat bazı kadınların ilgisini çekebilir.

Önce saçınızı ense kısmından sıkıca toplayın, at kuyruğunuzu renklendirici saç spreyiyle boyayın. Futuristik saçlar artık sizin!
7 4