Bu önerilerle cildiniz hep genç!

...


Kadınların büyülü güzelliğinin nedeni harika makyajlar olsa da, tenlerinin sağlıklı nefes alması sayesinde aslında bu kadar güzeller.

Cildinizin doktoru kendiniz olun. Yeni yıla yumuşacık ve sağlıklı bir tenle başlayın. ELMAELMA'dan pürüzsüz ve bebeksi bir cilt için öneriler geliyor şimdi. Bu 9'luya dikkat etmeli diyoruz.
11 1

Bildiğiniz üzere zeytin yağı tüm cilt ürünlerinin baş tacı. Yüz kremleri ve vücut losyonlarıysa cildin mükemmel koruyucuları. Tabii doğru şekilde uygularsanız… Duş sırasında vücut losyonunuzu kullanmayı ihmal etmeyin. Bazen bu uygulamalar size sıkıcı gelebilir fakat cildin nefes alması için buna ihtiyacı var.
11 2

Orta okul yıllarından bu yana kadınların haşır neşir olduğu makyajla iç içeyiz. Cildimizin çabuk yıpranmaması için mutlaka makyajı derinlemesine temizlemeliyiz. Zeytin yağı içeren makyaj temizleme mendillerini tercih edebilirsiniz.
11 3

Sporda dakikalarca terledikten sonra terinizin kurumasına fırsat vemreyin. Cildinizi mutlaka sıcak bir duşla yenileyin ve gözeneklerinizin açılmasını sağlayın.
11 4