Sistitten doğal yollarla kurtulmak mümkün

....


İdrar kesesi iltihabı olarak bilinen sistit bakteriyel enfeksiyonların idrar kesesinde iltahaba neden olmasıyla başlar. Zor ve ağrılı geçen bu hastalık, zamanında tedavi edilmediğinde ciddi komplikasyonlara da neden olabilir.

İdrar kesesi iltihabının böbreklere yayılmasını önleyecek birçok doğal ilaç var. İlaç yerine evde yapılan bazı reçeteler, koli basilini yok etmeye yarar. Yapılan araştırmalara göre idrar kesesi iltihabına karşı evde yapılan doğal ilaçlar antibiyotiklere nazaran ileride hastalığın tekrar etme riskini azaltır.
7 1

Organik kızılcık suyu idrar kesesi iltihabının önlenmesinde etkili. Tek başına hastalığı iyileştirmez. Bunun yanında doğal meyve ve sebzeleri yemek hastalığa karşı korunmak için önemli. Kızılcık suyunun asidik içeriği idrar kesesindeki koli basilini temizler.
7 2

Koli basilini temizlemekte yardımcı olan yaban mersini suyu, zararlı bakterileri temizler ve hastalığın tekrar ortaya çıkma riskini azaltır.
7 3

Potasyum ve enzimler açısından zengin olan elma sirkesini her gün iki çay kaşığı içtiğinizde kötü bakteriler idrar kesenizden temizlenmeye başlar. Sirkenin tadını sevmiyorsanız bir kaşık bal da ekleyebilirsiniz.
7 4