Bu yaz gece makyajınızı böyle yapmalısınız!



Yaz gecelerinin en güzeli olmaya hazır mısınız? Gecelere hazırlanmanın en güzel ve hızlı yolunu dünyaca ünlü Profesyonel Makyöz Anne Guilmard anlatıyor.

Sizler de yazın ve yaz gecelerinin en güzeli olmak için bu önerileri dikkate almalısınız.
6 1


Yaz gecelerinde sade ve belirgin bir makyaj yapmalı ve ilgiyi daha çok gözlere çekmelisiniz. Yani, yazın sıcak renklerini gözlerinize istediğiniz gibi uygulayabilirsiniz. Mavi, yeşil, turkuaz gibi abartılı göz kalemlerini bile rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Özellikle yeşil ve kahverengi gözler bu renklerle birleştiğinde ortaya mükemmel bir sonuç ortaya çıkıyor. Mavi gözler ise bakışlarını ortaya koyabilmek için gri ve bronz tonları tercih etmeliler.
6 2


Bunun dışında, kış boyunca kullandığınız birçok makyaj malzemesini bir süreliğine rafa kaldırabilirsiniz, çünkü teninize uygun bir pudra ve dudak parlatıcısı, göz makyajınıza eşlik etmeye yeterli olacaktır.
6 3


Ten renginizi eşitlemek ve bronzluğu öne çıkarmak için hafif bir pudra sürebilirsiniz. Güneşten yeterince kuruyan cildinizin daha fazla kurumasını önlemek için ise mineral bazlı pudraları tercih etmelisiniz.
6 4