Uzun süre kullanacak parçalar edinin!

Her zaman modaya uygun görünmek sizin elinizde...



Hızla değişen trendlere karşı 'cüzdanınızı' nasıl savunacağınızı düşünüyorsanız bu habere mutlaka göz atın. Hem modanın gözünden düşmeden, hem de kredi kartına sarılmadan birkaç sezon şık ve güzel görünebilirsiniz.

Son 10 yılda geri dönen trendleri araştırdık. Öyle görünüyor ki bu trendler asla gözden düşmeyecek. Bir kez alın, hep kullanın...
8 1


Işıltılı elbiseler bir kadının gardırobunda mutlaka olmalı. Her an bir gece davetine katılmaya hazırlanabilirsiniz. Üstelik şıklığı asla bitmez! Beğendiğiniz bir model bulduğunuzda birkaç renginden alın. Biri bir gün mutlaka yeniden moda olacak! Üzerinde çıkarılabilir aksesuarlarının olması da tercih sebebi...
8 2


Deri ceketler hem sıcak tutuyor, hem de güzel! Vücut tipinize uygun bir model seçin. Geniş kalçalar için belde çok darlaşan modelleri tavsiye etmiyoruz. Kum saati görünümü için de kalçalarınıza kadar inen kesimlerden kaçının.
8 3


Oxford ayakkabılar 50'lerden bu yana hep var! Topuklu ya da maskülen modellerden mutlaka alın. Metal renkler bu sezonun favorisi... İsterseniz deri ve süet modellerden tercih ederek bu şıklığın devamını garanti altına alabilirsiniz. Yine de bir hatırlatmada bulunalım: Metal renkler birkaç sene daha bizimle olacak.
8 4