Burcunuza göre yaz aşkı tavsiyeleri!

Bu yaz kalp atışlarınızı hızlandıracak bir aşka yelken açmak istiyorsanız, Zodyaklı’nın burçlara göre aşk tavsiyelerini kaçırmayın.


Bu hafta aşkta sizi neler bekliyor, yeni aşklara yelken açmak için nasıl bir yol izlemeniz gerekiyor? Yaz aylarında kalbinizin atışını hızlandırabilecek heyecanlı sürprizlere hazırlık yapmak istiyorsanız, Zodyaklı’nın burçlara özel aşk yorumlarını kaçırmayın.

Aynı zamanda Türkiye’nin en ünlü Twitter fenomenlerinden Pucca’nın kardeşi olan ve astroloji yazıları ile 2015 yılının aşk haritasını çıkaran ünlü blogger Zodyaklı, her hafta Türkiye’nin ilk ve en büyük ilişki ve arkadaşlık sitesi Siberalem’de burçların aşk hayatına ışık tutuyor. İşte Zodyaklı’nın bu haftaki aşk hayatınıza yön verecek tavsiyeleri:
14 1

Koç ve Yükselen Koç

Bu hafta yeni birisiyle tanıştığınızda aşırı gerçekçi fikirlerinizi biraz daha kendinize saklamalısınız. Belki de karşınızdaki insan sizin kadar gerçeklere değil, biraz da hayallere ihtiyaç duyuyor olabilir.
14 2

Boğa ve Yükselen Boğa

Karşınıza çıkan insanlara aşka inanmadığınızı, aşkın hormonal bir şey olduğunu söylemekten vazgeçmelisiniz. Aşkın aslında böyle bir şey olmadığını bilmenize rağmen bunu söylemeniz korkutucu derecede saçma olacaktır. Aşkın hormonların da ötesinde, ruhu kapsayan bir duygu olduğunu unutmayın.
14 3

İkizler ve Yükselen İkizler

Hislerinizle hareket etmek için alkol gibi uyarıcı, cesaret verici şeylere ihtiyaç duymayın. Kalbiniz sizle iletişime geçmeye çalıştığında onun sesini kısmanızın yeterli olmadığını artık anlamanız gerekiyor. Bunun yerine, bir kez olsun kalbinizi dinlemeyi denemelisiniz!
14 4