Çiftler birbirlerini çıplak gördüklerinde ne düşünüyor?

Partneriniz sizi çıplak gördüğünde ne düşünüyor? Onun aklından geçenleri İlişki ve Seks Uzmanı Tracy Cox anlatıyor...


Partneriniz sizi çıplak gördüğünde ne düşündüğünü hiç merak etmediniz mi? Cevabınızın tabii ki evet olduğunu biliyoruz. …

Çiftlerin arasındaki en tutku dolu anlardan biri birbirlerini çıplak gördükleri anlar... hissedilen gerginlik ve hayaecan yerini seksin rahatlığına bıraktığında aklınızdaki endişeler de utangaçlık da içinizi ısıtan aşkla birlikte uçup gidiyor...

Geriye aklımızda bir tek soru kalıyor "Beni çıplak gördüğünde aklından ne geçti?" !

Seks uzmanı Tracey Cox, partnerler birbirlerini çıplak gördüklerinde akıllarından geçenleri anlatıyor….
9 1

Tracy Cox, partnerini çıplak gören herkesin aynı süreçten geçtiğini söylüyor. Cox'a göre kadın erkek farketmeksizin, herkesin endişesi aynı; "Acaba nasıl görünüyorum?"

Partnerinizin ne düşündüğünü ise vücut dili ele veriyor..

Kadınların aksine erkekler kıyafetlerini çıkardıklarında vücutlarının tüm özellikleri ortaya çıkıyor. Bu nedenle kadınların karşısında soyunmuş bir halde duran erkekler öncelikle partnerinin yüzünü arayıp mimiklerini görmeye çalışıyor.
9 2

Partnerinin yüz ifadesine göre ilk testi geçip geçmediğini düşünen erkeklerin ikinci aşaması onları asıl zorlayan kısım oluyor.

Heyecana kapılan erkekler bu kez seks performansları için endişelenmeye başlıyor.

Kadınlar arzu duygusunu taklit edebilse de erkeklerin duyguları taklit etme yetenekleri pek gelişmiş değil. Bu heyecanlı ortamda gerginleşen erkeğin aklından yalnızca yatakta nasıl bir iş çıkaracağı geliyor.
9 3

Karşısındaki kadının göğüslerine bakan erkekler, yaşadıkları duygu ve heyecan fırtınasını bir nebze olsun atlatmış ve artık karşısında duran güzelliğe ilgisini verebilmiştir.

Kadınların göğüsleri birazcık destekle muhteşem görünüyor olabilir ama destekli sütyenler çıkarıldığı zaman kadınlar kendilerinden bu kadar emin olabiliyor mu?


Kabul edelim ki, ilerleyen zaman kadınların en sevdikleri yönlerini ellerinden alıyor.

Yer çekimi ve zamanın vücutlarımız üzerindeki bu etkisi tabii ki kişiye özel değil. Vücudunuzda sarkmalar ve kırışmalar oluşması son derece doğal.

Öncelikle vücudunuzu sevin ve kendinizle barışık olun ve yatakta dünyanın en güzel vücuduna sahipmişsiniz gibi davranın.
9 4