Cilt bakım kremleri en doğru nasıl uygulanır?

Cilt bakım kremleri ve serumlardan nemi cildinize nasıl aktarırsınız? İşte yüze uygulanan bakım ürünlerini doğru kullanmak için önerilier!


Herkesin cildinde mucizeler yaratan kremlerin sizin cildinizde neden işe yaramadığını merak ediyor musunuz? Bunun nedeni kreminizi dogru uygulamamaniz olabilir!

Kullandığınız bakım ürünlerinden maksimum fayda sağlayabilmek için onları nasıl , hangi miktarlarda ve hangi sırayla uygulayacağınızı bilmelisiniz.

Doğru uygulama biçimleriyle cilt bakım ürünleri cildinizde mucizeler yaratacak!
9 1

Bir ürünü cildinize asla derinizin emebileceğinden fazla uygulamamalısınız.

Kreminizi cildinizin üzerine kalın bir tabaka halinde uyguladığınızda krem cildinizin yüzeyine oturur ve emilmez.

Özellikle cilt bakım serumları ince yapıları ve aktif içerikleri nedeniyle gerektiğinden fazla uygulanmaya müsaittir. 3 damla bakım serumu tüm yüzünüze serum uygulamak için yeterli olur.
9 2

Nemlendirici kremler ne kadar ve nasıl uygulanmalı?

Eğer cildinizi yapış yapış hissediyorsanız fazla krem uyguladınız demektir.

Fıstık büyüklüğünde bir parça krem tüm yüzünüz için yeterlidir.
9 3

Bezelye büyüklüğünde bir parça krem göz çevreniz için yeterlidir. Göz kremlerinizi her sabah ve akşam yüzünüzü temizleyip nemlendirdikten sonra uygulamalısınız.

Bu bölgede deriniz çok yumuşak ve hassastır bu nedenle kremi yüzük parmaklarınızla gözün iç köşesinden başlayarak elmacık kemiklerine ve kaş bitiminden göz pınarlarınıza kadar tüm göz çevrenize dairesel hareketlerle uygulayin.
9 4