Doğru kişiyle mi birliktesiniz?

Birlikte olduğunuz kişi sizin için doğru insan mı?



Hayatınızın geri kalanını birlikte geçireceğiniz kişiyi seçmek kesinlikle önemli bir karar. Peki bu kişiyi ararken en doğru seçimi nasıl yapacaksınız? İşte bu önemli kararı vermeden önce onun hakkında mutlaka öğrenmeniz gereken 7 şey!

9 1


Eğer sevgiliniz size ve duygularınıza önem veriyorsa, o kesinlikle sevecen ve sıcak bir insandır. Bir akşam yemeğinden sonra sizi evinize bırakması ya da öğle yemeğini yediğinizden emin olmak için sizi araması gibi küçük ve basit işaretler erkeğinizin sevecenliğini kanıtlar.
9 2


Bir ilişkide önemli olan sadece duygularınızı değil; en küçük arzularınızı dahi paylaşabilmenizdir. Eğer bir erkek sizi dinlemek için vakit ayırıyorsa; sizinle birlikte olmayı kesinlikle hak ediyordur. İyi bir dinleyici olması size karşı daima ilgili ve hassas olacağını gösterir.
9 3


Eğer ilgi duyduğunuz erkek size saygı duymuyorsa, sizin için doğru bir tercih değildir. Saygı ve sevgi beraber gelir. Eğer bir erkek sizi olduğunuz gibi kabul edip saygı göstermiyorsa, size aşık olması pek muhtemel değildir!
9 4