Ela göze nasıl makyaj yapılır?

Ela gözlü kadınlar göz makyajında nelere dikkat etmeli? Göz renginizi ortaya çıkaracak teknikler bizden!


Ela gözlere uyacak yakışacak tüm makyaj detayları burada. Ela gözleri çok hoş yansıtan, farklı kılan ve özel hissettiren 7 göz makyajı tekniğini inceledik. Kahve ve yeşilin birleşiminden oluşan altın bakışlara en çok hangi göz makyajları gidiyor biliyor musunuz?
8 1

Morun kendini yoğun olarak gösterdiği eyelinerlar mavi ve ela gözlüler için capcanlı bir seçim. Enerjisi yüksek mor eyelinerı, göz kapaklarınıza uyguladığınızda göz renginizin nasıl ortaya çıkacağını göreceksiniz. Koyu mor en iyisi fakat daha açık tonlarını da tercih edebilirsiniz.
8 2

Romantik bakışlara kavuşmanızı sağlayan bir diğer renk de deniz mavisi. Deniz mavisi, mavi gözlerle birlikte harika durduğu kadar ela gözlerde de aynı etkiyi yaratır. Gözünüzün altına ve göz kapağına uygulayacağınız ışıltılı deniz mavisi sizi farklı kılmaya yeter.
8 3

Altın sarısı ve bronz tonlar ela göz rengine paralel renklerdir. Bal rengi ve yeşile çalan ela gözlerle mükemmel duran bu renklerin birlikte kullanılması gözü ortaya çıkaran efeklerle mümkün. Altın rengi far ve bronz tonları bir araya getirip denediğinizde gözlerinizin ne kadar güzel göründüğünü göreceksiniz.
8 4