En sevdiğimiz MAC rujları!

En sevdiğimiz kozmetik markası MAC'ın en çok tercih edilen tonlarını sizin için derledik! İşte MAC'ın 8 en popüler ruju...


Mac rujların harika renkleriyle dudaklarınız çarpıcı güzelliğe kavuşuyor. Geniş bir renk yelpazesine sahip olan markanın farklı tonlarını gittiğiniz yere ve kıyafetinize uygun olarak kullanabilirsiniz.

Sevgilinizle buluşmaya giderken seksi dudaklar ya da gideceğiniz bir kokteyl için doğal taze bir görünüm düşünebilirsiniz, bu renklerin 8si de ten renginize uyacak, gözlerinizi ortaya çıkaracak ve görünümünüzü tamamlayacak.

İşte Mac klasiklerinden seçtiklerimiz...
10 1

Kırmızı ruj her kadının makyaj çantasında vazgeçilmez bir üye. O mükemmel kırmızı tonunu yakalamak için Ruby Woo'dan başka bir ruj aramanıza gerek yok. Tüm yıl boyunca her zaman bu ruju sürebilirsiniz.

Kırmızı bir ruj siyah mini bir elbisenin tamamlayıcısı ya da kedi gözü makyajın modern görünüm kazandıran unsuru olabilir.

Yalnız bu ruj dudağınızı kurutabilir, bunun için Ruby Woo'yu uygulamadan önce dudağınıza bir dudak kremiyle bakım yapmanızı öneririz.
10 2

Kırmızıdan sonra klasik bir ton daha. Mac Viva Glam V'nin nude tonu her ten renginde farklı sonuç veren, dünyaca ünlü bir ruj. Simli formülü ise bu nude tona mükemmel bir parlaklık katıyor.

Bu ruju daha da mükemmel kılan şey Mac markasının Viva Glam serisinden elde ettiği kazancın tümünü MAC AİDS FONU'na aktarıyor olması.
10 3

Yumuşak, gül kurusu, doğal bir ton, dudaklarınızı yumuşacık ve öpülesi gösteriyor. Koyu dumanlı göz makyajıyla kullanmak için ideal olan bu ruju doğal bir görünüm için de kullanabilirsiniz.

Bare Again ruj, doğal dudak tonuna çok yakın bir renkte ve bütün cilt tiplerine uygun.
10 4