En sık yapılan moda hataları!

...



Ne giyeceğinize karar vermek için saatlerce dolabın başında bekliyor ve bir türlü istediğiniz gibi olamıyor musunuz? Seçeceğiniz kıyafete dikkat edin her an büyük bir moda hatası yapabilirsiniz! Sizler için hazırladığımız bu önerilere dikkat edin her zaman güzel ve şık görünün!
9 1

Doğru kıyafeti seçmek bu kadar zor mu?


Yapılan moda hatalarının başında yanlış kıyafet seçimi gelir. Güzel görünmek uğruna vücudunuza uygun olmayan kıyafetler tercih etmeyin. Kalçanız genişse skinny jean'ler, taytlar size uygun olmayabilir. Göbeğiniz varsa düşük bel kesimler hoş durmayabilir. Bu gibi ayrıntılara dikkat ederek trendlere değil, vücut şeklinize göre giyinmeye gayret edin.
9 2

Baştan aşağı güzel ve uyumlu görünmek!


Trendi parçaları yine trendi parçalarla tamamlamak yapılan en büyük hatalardan biridir. Bunu yapanlar kendi tarzlarını oluşturamamış ve çareyi trendi parçalara saldırmakta bulmuşlardır. Geçen sezon aldığınız klasik bir parçayı yeni sezon trendi bir parçayla kombinlemek kısacası tarzınızı kendi zevkinize göre oluşturmak en mantıklısıdır.

Eski, yeni, klasik, trendi fark etmez; gardırobunuzdaki parçaları kendinize göre kombinleyin. Unutmayın trendler asla şıklığı garantilemez, trendler sadece tarzınızı oluştururken size yardımcı olur ve sezona uygun giyinmenizi sağlarlar.
9 3

İç çamaşırı seçimi en az kıyafet kadar önemli!


Yanlış iç çamaşırı bütün genel görünümü etkiler. Kıyafetin üzerinden gereksiz detayları görünen, pot duran, hatlarınızı olduğundan büyük veya küçük gösteren iç çamaşırları kıyafetinizin görünümünü mahvedebilir. Vücudunuzdaki kusurları bilerek, ölçülerinize uygun çamaşır seçmeniz gerekir, bazen sadece bir kıyafet için bile özel iç çamaşırı almanız gerekebilir. Sütyen alırken de yine ölçülerinize uygun olmasına dikkat edin ve asla beyaz bir bluzun içine siyah sütyen giymeyin, ten rengi sütyenleri tercih edin. Pantolonun üzerinden iç çamaşırının görünmesi diğer affedilmez hatalardan biridir. Bu yüzden pantolonunuz düşük belliyse iç çamaşırınızın da düşük belli olması gerektiğini kesinlikle unutmayın.
9 4