Erkek dergilerinin en iyi seks tavsiyeleri!

Erkek dergileri yalnızca giyinmeyi unutmuş kadınların resimleriyle dolu değil! İşte erkek dergilerinden öğrendiğimiz en iyi 7 seks tavsiyesi!


Hiç sevgilinizin ya da eşinizin dergilerini karıştırmadınız mı? Erkek dergilerini karıştırarak onlarla ilgili birçok şey öğrenebilirsiniz.

Elinize aldığınız dergileri karıştırmaya utanıyorsanız, bu utangaçlığınızdan bir an önce kurtulsanız iyi olur çünkü einizde erkeklerin zihnine açılan kapının anahtarını tutuyorsunuz.

Yine de cesaretini toplayıp erkek dergilerine göz atamayanlar için bir güzellik yaptık ve erkek dergilerindeki en iyi ve etkili 7 seks tavsiyesini sizin için derledik!

İşte erkek dergilerinde bulabileceğiniz en iyi 7 seks tavsiyesi!
9 1

Aslında il sırada yer alan tavsiyenin daha edepsiz olmasını bekliyorduk fakat yatakta kadınlara karşı bu kadar hassas olmaları bizi şaşırttı.

Men's Health dergisinin bir numaralı seks tavsiyesi seksin bir yarış olmadığı. Men's Health erkeklere kadın vücudunu keşfetmelerini ve kadınların kalçalarına ve karnına yönelmelerini öneriyor.

Vajina çevresine yaklaştığınızda zihninizde bir bariyer yaratın ve bu bariyeri aşmayın. Bunun yerine sevgilinizin belini, kalçalarını ve kasıklarını okşayın.
9 2

Maxim İngiltere dergisinde gerçekten bayıldığımız bu tavsiyeyi görmek çok hoşumuza gitti. Dergi editörleri kadınların başlarına masaj yapılmasından çok hoşlandığını yazmıştı. Kesinlikle doğru!

Erkeklerin kadınlara yapacağı hoş bir masaj kadınların vücuduna heyecan verici sinyaller yayıyor. Çok erotik bir tavsiye olmasa da sevgilisine masaj yapan erkeklerin itedikleri sonuca ulaşacaklarını garanti ediyoruz!
9 3

Bir ön sevişme tekniği olarak sabah sporunu hiç düşündünüz mü?
Men's Health dergisi sevgilinizle birlikte spor yaptığınızda, kadınların dopamin seviyesinin arttığını ve endişelerinin yatıştığını söylüyor.

Spor sonrası erkeklerin vücudunun salgıladığı terde androstadienon hormonu bulunuyor. Androstadienon, testosteronun yan ürünüdür ve kokladıklarında kadınların arzusunu arttırır. Siz yine de spor yaptıktan sonra duş almayı ihmal etmeyin.
9 4