Erkekler sekste bunları istemiyor!

Erkekler kadınların onları baştan çıkarmak için yaptıklarından hoşlanıyor mu? İşte erkeklerin aslında hoşlanmadığı seks taktikleri!


Nereye baksanız "Bu hareketlerle sevgilinizi yatakta çılgına çevirin" temalı bir liste görebilirsiniz. Hepsinin verdiği mesaj da aynı "Eğer sekste başarılı olmak istiyorsanız daha çok deneyin!" Fakat biz aslında erkeklerin bu listelerde yazanlardan daha basit istekleri olduğunu biliyoruz.

Kadınlara yönelik yazılmış birçok dergi ve makale erkeklerin aslında seks sırasında yapılmasını istemediği şeyleri kadınlara öğütleyip duruyor.

İşte erkeklerin aslında sekste yapılmasını istemediği şeyler!
8 1

Sabah işe gitmeden önce eşinizle birlikte duş almak romantik bir fikir gibi görünse de aslında değil.

Sabah işe gitmeden önce birçok erkek uyanmak ve hazırlanmak için ilk iş olarak duşa girmeyi tercih ediyor. Hızlıca bir duş alıp 10 dakikada evden çıkıp işe gidiyorlar. Fakat siz de bu sabah hazırlanma rutinine dahil olmak istediğinizde işler değişiyor.

Üstelik duşta seks yapmak filmlerde gördüğünüz kadar güzel olmayabilir! Yüzünüze sıcak su çarparken seks yapmaya çalışmak sinirinizi bozabilir ve duşun ıslak zemini kazalar için mükemmel bir zemin hazırlar.
8 2

Bir çok seks öğüdü size partnerinize seks isteğinizi belli edip onu tahrik etmenizi ve daha sonra geri çekilip onun sizi yatağa götürebilmek için yapacağı türlü numaraların keyfini çıkarmanızı söyler.

Peki erkekler bu konuda ne düşünüyor dersiniz? Erkeklere göre bir süredir devam eden ilişkilerde bu durumla karşılaşmak gerçekten sinir bozucu ve heves kırıcı bir durum.

Zaten sizinle bir ilişkiye başlayana kadar türlü numaralar yapıp her türlü nazınızı çeken erkekleri seksle cezalandırmak ne kadar doğru.
8 3

En sık tavsiye edilen seks oyunlarından biri olan ayna ise erkekler için tam bir kabus değil yalnızca bazı durumlarda dikkat dağıtıcı olabiliyor.

Seks yaparken çiftlerin kendilerini aynadan seyretmeleri tavsiye ediliyor. Genellikle partnerlerini izlemeyi seven erkekler görsel olarak da tahrik oldukları için yatak odasını aynayla dekore etmek abartılmadığı sürece seks hayatınıza eğlenceli bir boyut kazandırabilir.

Fakat bazen aynadaki yansımasından hoşnut olmayan partnerlerin dikkati dağılabiliyor ve o anda o görüntüyü sergilememek adına pozisyon değiştirmek ya da tamamen seksi sonlandırmak isteyebiliyorlar.

Eğer sevgilinizle birlikte aynanın karşısına geçtiğinizde kendinizden emin bir tavır sergilemeyecekseniz buna hiç kalkışmayın deriz!
8 4