Kadınların erkekleri etkilerken yaptığı yanlışlar!

Kadınlar bazen, erkeklere güzel görünmek adına abartılı makyajlar ve yapmacık gülüşlerle karşılarına çıkıyor. Peki bu hareketler doğru mu?


Eğer bu yazıyı hayretler içerisinde okuyorsanız, size bazı gerçekleri itiraf etmeliyiz! Evet kadınlar erkekleri etkilemeye çalışırken birçok hata yapıyor!

Çünkü bazen kadınlar karşı taraftaki kişiyi etkilemek ve beğenilmek adına fazla uğraşıyor, bu sırada yanlış mesajlar gönderiyor, sonunda da erkekleri korkutup kaçırabiliyorlar.

Bugünlerde kariyerlerinde yükselmek için çabalayan birçok kadın aynı zamanda birlikte olmak istediği erkeği elde etmeye çalışıyor ve bunu nasıl yapacağını çok iyi bildiğini sanıyor; 'durumun kontrolünü eline al ve olmasını sağla!'
Fakat bazı şeylerin kendiliğinden gelişmesi her zaman daha iyidir. İşte erkekleri elde etmeye çalışırken en sık yapılan 7 hata!
9 1

Aşırı makyaj, bu hataların başında geliyor. Erkekler bizim doğal güzelliğimizi her zaman parlatıcıdan yapış yapış olmuş dudaklara, akmış rimeliyle korkunç duran gözlere tercih ediyor.

Hafifçe doğal güzelliğinizi ortaya çıkaracak bir makyaj yapmanız her zaman sevgilinizle buluşmak için idealdir. Bazı durumlarda “az”ın aslında “çok” olduğunu anlamalıyız!
Doğal makyajınızı yapın ve güzel yüzünüzde gülümsemenizi eksik etmeyin!
9 2

Kadınların bütün randevulara geç kaldığı gibi bir genelleme var ve bu genelleme de diğerleri gibi yanlış. Fakat bazı kadınlar var ki, onlar randevularına geç kalıp buluşacakları erkeği beklettiklerinde karşılarındaki erkeğin onları daha çok isteyeceğini düşünüyorlar.

Bu kesinlikle doğru bir hamle değil. Başka sebeplerden ötürü geç kalmış olabilirsiniz ama asla bilinçli olarak bir erkeği bekletmeyin. Açık olun ve onunla geçirdiğiniz zamanın sizin için ne kadar önemli olduğunu ona gösterin.
9 3

Yediklerinize dikkat etmeyin demiyoruz fakat siz olsanız her buluşmada salata kemiren birini karşınızda görmek ister miydiniz?

Özellikle de erkeklerin yanında az yemek yeme huyunuzdan vazgeçmelisiniz çünkü bu gerçekten çok itici bir davranış. Üstelik birçok erkek hafif kıvrımlı kadınlardan çok hoşlanıyor.

Kendinizi aç bıraktığınızda bir erkeğin sizden hoşlanacağını düşünmeniz ne kadar sağlıklı olabilir hiç düşündünüz mü? Bir erkek sizi dış güzelliğiniz için değil karakteriniz için sevmeli!
9 4