Erkekleri kadınlardan soğutan makyaj hataları!

Biz kadınlar güzel görünmek adına bazen abartıya kaçan şeyler yapabiliyoruz. Aslında tek etkilemek istediğimiz de karşımızdaki erkek... Yoksa yanlış bir şey mi yapıyoruz?


Bazı randevulara hazırlanırken süslenme aşamasına gereğinden fazla zaman harcarız.

Mesela bir randevuya gideceğiniz zaman kuaförde yaptırdığınız saç ve makyajı eve döndüğünüzde yetersiz bulup üzerinden geçtiğiniz olmadı mı hiç?

Acaba daha çekici daha güzel olduk zannederken hata yaptığımız anlar var mı? Bakın erkekleri soğutan hatalar nelermiş...
8 1

Eğer siz de bizim gibi parfümünüze aşıksanız, onunla adeta yıkanıyor olabilirsiniz ama eğer sevgiliniz de bizim sevgililerimiz gibiyse söylemeliyiz ki, bu durumdan hiç memnun değiller.

Büyüleyici bir kokuya sahip olmak için evden çıkmadan önce Eau de Toilette kullanıyorsanız dört defa, Eau de Parfum kullanıyorsanız üç defa sıkmamız yeterli.
8 2

Cildinizin kusurlarını kapatmak için hem fondöten, hem pudra hem de kapatıcıları aynı anda yüzünüze uyguladığınızda cildinizde rahatsız edici kalın bir tabaka oluşur.

Yüzünüze fondöten uyguladıktan sonra temiz bir süngerle fazlalıkları alın. Kızarıklık ve akneleri gizlemek için kapatıcıyı sünger yardımıyla hafifçe uygulayın.


Unutmayın, erkekler boya küpü kadınlardan pek hoşlanmıyorlar ve dahası, kıyafetlerine değip iz bırakan makyajdan nefret ediyorlar.
8 3

Kirpikler göz makyajı için gerçekten çok önemli. Kim Kardashian'ın harika buğulu göz makyajının sırrı o abartılı kirpikleri kendinizde düzgünce uygulayamazsanız seksi bakışlar yerine hırpalanmış bir görünüme sahip olursunuz.

Seksi ve masum bakışlar için kirpiklerinin ucuna ekleyeceğiniz birkaç parça takma kirpikle harika bakışlara sahip olacaksınız.
8 4