Erkekleri yatakta eğitin!

Sevgiliniz yatakta sizi mutlu etmek için hiçbir şey yapmıyor mu? Hayalinizdeki ateşli seks hayatını gerçekten yaşamak için sevgilinizi eğitin!


Kadınlar yatakta erkekleri mutlu etmek için ellerinden geleni yapıyor, utangaçlıklarını, yıllarca kendilerine empoze edilen "ayıp" kalıplarını bir gecede yerle bir etmekten çekinmiyor.

Erkekler cephesinde ise böyle bir duyarlılık söz konusu bile değil. Seks sırasında karşısındaki kadına zevk vermek isteyen, bunun için uğraşan erkekler maalesef azınlıkta.
9 1

Araştırmalar, erkeklerin her seferinde kadınlardan daha iyi bir performans beklediklerini ve kadınların onların erkeklik gururlarını incitmemek adına hiçbir şeye ses çıkarmadığını söylüyor.

Partnerine bir seks eğitimi vermek isteyen kadın, vereceği tepkilere hazırlıklı olmalı çünkü erkekler genellikle bu konuda her şeyi iyi yaptıklarını sanmakta...

Yalnız şunu unutmayın, büyük bir cesaretle atacağınız bu adım ilişkinizi tamamıyla değiştirecek ve iki tarafta da eskisine göre daha iyi bir cinsel hayat sürdürecek.
9 2

İlişkinizin başlarında geçirdiğiniz ateşli saatler artık yerini bir iki öpücüğe, sıradan aceleci dokunuşlara bırakmış olabilir.

Erkeklerin genellemede bulunmaya en müsait davranışı seks için acele etmeleri. Neredeyse her erkek, bir an önce kıyafetlerinizi üstünüzden çıkarmaya çalışır.

Başlarda erkeklerin bu davranışını size karşı duydukları fevkalade bir cinsel istek olarak algılasanız da zamanla gerçeği fark edeceksiniz.

Oysa bütün cinsel terapistler ön sevişmenin şart olduğunu söylüyor.
9 3

Bu durumda yapmanız gereken şey kararlı ve cesur olmak. Onunla bu konuyu konuşun. Size kızmasından, bağırmasından ve belki de sizi suçlayacak olmasından korkmayın.

Ona sadece sekse başlamadan önce sevişmeyi ne kadar çok sevdiğinizi ve bedeninizde hissettiğiniz dokunuşlarının sizi nasıl çıldırttığını söyleyin.
9 4