Erkeklerin 5 gizli seks fetişi!!

Erkeklerin seks fetişleriyle ilgili sır perdesini aralıyoruz! İşte erkekleri tahrik eden 5 seks fetişi...


Bugünlerde fetiş kelimesi ;köri sosundan televizyon dizilerine kadar bir çok şeyde seksle alakalı anlamının dışında, beğeni belirtmek için de kullanılıyor.

Seksolog Seth Prosterman“Geleneksel olarak fetiş, bir kişinin belli bir nesne yada durum karşısında hissettiği karşı konulmaz cinsel isteğe denir.’’diye açıklıyor .

Fetiş konusunda kesin veriler bulunmasa da genellikle erkeklerin belli seks fetişleri var. Bu fetişler sekste erkekleri daha fazla uyarıyor ve onlara farklı bir haz yaşatıyor.

İşte erkeklerin seks fetişleri ve cinsel hayatınızı canlandıracak ve seksten daha fazla zevk almanızı sağlayacak öneriler…
7 1

Seksolog dr. Prosterman ‘’Ayaklar vücudun en erojen bölgelerinden biri. Aslında refleksoloji bize bazı ayak parmaklarının genital zevkle bağlantılı olduğunu gösteriyor.’’ diye anlatıyor.

Eğer partneriniz ayaklarınızla ilgileniyorsa ona masaj yapmayı önerin. Yada yatağa giderken en seksi ayakkabılarınızı giyebilirsiniz. Erkekler kadınlara göre görsel şeylerden daha fazla etkileniyor ve bu görüntü partneriniz için oldukça tahrik edici olabilir.
7 2

Seksolog Van Kirk ’’ fetiş, hem klinik anlamda hem de genel anlamda vücudumuzla alakalı olduğu gibi objelerle de alakalı olabilir’’ diyor.

Kalçalar ve göğüsler evrimsel bir düşkünlük göstergesi olabilir. Bu nedenle erkekler göğüs ve kalçalara daha fazla ilgi gösterir. Eğer partnerinizin göğüslerinize yada kalçalarınıza daha düşkün olduğunu biliyorsanız vücudunuzun bu kısımlarını öne çıkararak partnerinizi tahrik edebilirsiniz. Farklı seks poziyonları bu konuda işinize yarayabilir.
7 3

Doktor Prosterman’a göre seksi iç çamaşırları ve deri kıyafetler, kadınların cinselliğini ön plana çıkarıyor.

İç çamaşırlarının tahrik edici olmasının nedeni; cinsel organların günlük hayatta gizleniyor olması. Göğüs ve genital bölgelerin iç çamaşırlarıyla sergilenmesi son derece erotik görünür.

Partnerinizi tahrik etmek için, birlikte iç çamaşırı alışverişine çıkabilir yada giyinirken sizi izlemesini söyleyebilirsiniz. Ve yataktayken iç çamaşırlarınızı mümkün olduğunca üzerinizde tutmaya çalışın.

Seks sırasında seksi iç çamaşırlarınızı bir bariyer olarak kullanın. Partneriniz bundan kesinlikle çok tahrik olacak.
7 4