Erkeklerin gardırobundan ödünç aldıklarımız!

Maskülen ve seksi bir tarza sahip olmak için erkek kıyafetlerinden ilham alan parçaları nasıl kullanmalıyız? İşte kadınların giydiği erkek kıyafetleri...


Birçok kadın için moda gelişmelerini takip etmek erkek modasından ilham almak anlamına gelebilir. Daracık bir kokteyl elbisesi ve son derece seksi stilettolar geleneksel kadın görünümü olsa da bir erkek gibi giyinmek kesinlikle büyük bir moda zaferi.

Erkek kıyafetlerinden esinlenen trendler rahatlığına rağmen kadınların kendilerine güvenerek giyebileceği parçalar olmalı. Maskülen havaya eklenen kadınsı detaylarla her kadın muhteşem görünebilir!

İşte erkek kıyafetlerinden ilham alan 7 maskülen trend!
9 1

Bu pantolonlara boşu boşuna boyfriend jean demiyorlar. Alıştığımız daracık ikinci derimiz gibi duran skinny jeanlerden çok farklı tasarlanan bu model rahatlığıyla ön plana çıkıyor.

Boyfriend jeanler maskülen trendlerin en yoğun kabul gören parçası. Paçası birkaç kez kıvrılan düşük belli, bol jeanleri giymeye henüz cesaret edememiş olabilirsiniz fakat emin olun dar hafif dekolteli bir bluzla kombinlerseniz inanılmaz seksi görüneceksiniz.

Ya da boyfriend jeaninizi Katie Holmes'un da tercih ettiği gibi kolej ayakkabılarıyla kombinleyebilirsiniz.
9 2

Oxford ayakkabılarının modern zamanlarda erkelerin giydiği ilk bağcıklı ayakkabı olduğunu biliyor muydunuz?

Oxford ayakkabıları ününe üniversiteye giden yüksek sosyete erkekleri sayesinde kavuştu.

Bu az topuklu, bağcıklı deri ayakkabılar kadınların ayağına da çok yakışıyor. Steve Madden'ın çığır açan krem rengi deri oxford ayakkabıları, bu ayakkabıların kadınlara ne kadar yakışacağını kanıtlayan modellerinden biri.
9 3

Aslında üniforma olarak tasarlanan bir kıyafetin zamanla iş yerindeki cazibemiz haline dönüşeceğini kim bilebilirdi ki?

Birçok kadın iş kıyafetlerine bir parça çekicilik eklemek için bu kısa vücut hatlarını ortaya çıkaran ceketleri giymeyi tercih ediyor.

Düz siyah ya da çizgili trend modelleri gibi birçok seçeneğini bulabileceğiniz bu yarım blazerlar erkek kıyafetlerinden ilham alınan en güzel parçalardan biri.
9 4