Erkeklerin libidosunu düşürmeyin!

Erkeklerin sekse düşkünlüğü aşikâr... Eğer sizi istemiyorsa, mutlaka yanlış bir şeyler yapıyorsunuz demektir!


Filmlerde ve kitaplarda kadınlar erkekleri seksi iç çamaşırlarıyla ayna karşısında bir saat süslenerek etkiliyor olabilir ama ya gerçek hayatta?

Doktor Cammi Balleck, gerçek hayatta erkeklerin seksi kıyafetler giyerek ya da ayna karşısında saatlerce makyaj yaparak dikkat çekmeye çalışan kadınlarla tatmin olmadığını söylüyor.

Happy, New Sexy ( Yeni Seksi; Mutlu) kitabının yazarı Cammi Balleck erkeklerin libidosunu düşüren yanlışları anlatıyor.

Bazen sizin seksi olacağını düşündüğünüz şeyler partnerinizin hoşuna gitmeyebilir...

Sevgilinizi tahrik etmek için yaptığınız olumsuz davranışları görmek ve onları olumlu davranışlarla değiştirmek istiyorsanız işte size 10 yöntem!
8 1

Erkekler bakımlı ve hoş görünen kadınlardan hoşlanır. Kıpkırmızı Marilyn Monroe dudakları, simsiyah buğulu gözler, fondöten ve pudrayla kaplanmış bir yüz erkeklere çekici mi geliyor sanıyorsunuz?

Dr. Balleck erkeklerin zevkli ve hoş makyajdan hoşlandığını söylüyor. Abartılı görünüşünüz onların sizden uzaklaşmasına neden oluyor. Birçok erkek, aşırı makyajlı kadınların çekici değil itici olduğunu söylüyor.

Bu noktada az olan çoktur. Doğal görünümlü makyaj malzemeleriyle hafifçe makyaj yapmayı deneyin!
8 2

Seksi mesajlarınız partnerinizi sabırsızlandırabilir fakat, beli bir zaman aralığında mutlaka seks yapmanız gerekiyormuş gibi konuşmamalısınız.

Elbette hayatın koşuşturmacası içinde birbirinize zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz ama her şeyin bir çözümü mutlaka var!

Cumartesi günü öğlen ikiyle beş arası mutlaka seks yapacaksınız diye bir kural mı var?

Erkekler bu konuda rahat hissetmek isterler. Bu şekilde önceden planlanan durumlar onların canını sıkabilir ve isteklerini yok edebilir.

Eğer önceden bir buluşma planlıyorsanız bunun bir seks buluşması olduğunu partnerinize sezdirmeyin böylece strese girmeyecektir.

Katı planlar yapmak yerine rahat ve eğlenceli olmayı deneyin!
8 3

Erkeklerin televizyonu yüksek çözünürlükte izlemek istemelerinin bir nedeni var! Dr. Greer'a göre erkekler görsel olarak uyarılırlar. Bu nedenle de seks sırasında mümkün olduğunca şey görmek isterler.

Gece yatak odasında yalnız kaldığınız zaman ışıkları kapatmak için ısrar etmeyin. Eğer bu konuda ısrar ederseniz sevgiliniz ona dokunurken nasıl hissettiğinizden çok nasıl göründüğünüze daha çok önem verdiğinizi düşünecek. Kendinize olan güvensizliğiniz sevgilinizin istekli halini alıp götürebilir.

Eğer çok aydınlık bir odada rahat edemiyorsanız, hafif aydınlatılmış bir ortam işinize yarayabilir. Kokulu mumlar, küçük romantik renkli ışıklar işinize yarayabilir.
8 4