Etrafa seksi sinyaller yaymanın yolları!

Sizce seksi kadınların sırrı yalnızca topuklu ayakkabı mı? Peki ya seksi erkeklerin çekici görünme sırrı ne? Tabii ki etrafa yaydıkları seks sinyalleri!


Sizce seksi olmak için yalnızca dış görünüş ve birkaç yapmacık hareket yeterli mi?

Seksi topuklu ayakkabılar, güzel saçlar ve kırmızı dudaklar seksi olmak için ihtiyacınız olan tek şey değil.

Bir kafeye girdiğiniz anda tüm bakışları size çevirecek seksi ve çekici bir enerji yaymalısınız. Sesinizle , bakışlarınızla ve davranışlarınızla dengelemediğiniz hiç bir iç güdü seksi ve çekici olmanıza katkı sağlayamaz.

Karşı cinsin kalp atışlarını hızlandırmak ve bir mıknatıs gibi onları kendinize çekmek istiyorsanız etrafa yaydığınız enerjiyi değiştirmelisiniz!

İşte seksi sinyaller yaymanın doğal ve nazik yolları!
8 1

Sağlıklı ve fiziksel olarak fit görünün. Bir model gibi güzel ve yakışıklı olmanıza gerek yok.

Yalnızca sağlıklı bir kiloya, sağlıklı saçlara ve sağlıklı bir cilde sahip olun. Dış görünüşü sağlıklı olan kişilerin alışkanlıklarınında sağlıklı olacağını düşünülir.

Çekici bulunan şey, bilinç altımızda yatan doğurganlık dürtüleridir. Formda bir vücuda sahip kişilerin seksi gelmesinin nedeni ilkel benlikte onların üremek için kusursuz olduklarını düşünmekte gizli...
8 2

Eşsiz yönlerinizi ortaya çıkarın. Diğerlerinden farklı olan kişiler dış görünüşleriyle, yetenekleriyle giyim tarzı ve kültürüyle kendini belli ederek kalabalıklardan sıyrılır ve dikkat çeker.

Tek olan, nadir bulunan şeyler daima daha değerli ve ilgi çekicidir. Siz de ne kadar değerli olduğunuzu bilin ve bunu dışarı yansıtın.

Ne kadar değerli olduğunuzu yatak odasının dışında göstermelisiniz.
8 3

Dikkatli davranmaya özen gösterin ve başkalarının davranışlarına da dikkat edin. İnsanların hareketlerini izleyerek hoşlandıkları ve hoşlanmadıkları şeyleri tespit edin ve buna göre davranın.

Örneğin bir yemek sipariş ediyorsanız ve karşınızdaki kişi daha önce yemeğin içinde bir malzeme bulunmamasını istediyse bunu ondan önce siz söyleyin.

Karşınızdaki kişiler ne kadar düşünceli, dikkatli ve nazik olduğunuza hayret edecek ve bu özelliğinizden çok etkilenecekler.

Dikkatli hareketlerinizin başkalarını etkilemesinin bir diğer nedeni de, onlara karşı sergilediğiniz bu düşünceli tavırların kendilerini özel hissettirmesi.
8 4