Eyeliner sürmeden makyaj nasıl yapılır?

Eyeliner sürmeden makyaj yapmayı denediniz mi? İşte size eyelinersız 6 makyaj uygulaması önerisi!


Eyeliner kullanmadan hiç makyaj yaptınız mı? Kimilerinin eyelinersız dışarı çıkmadığına eminiz. Fakat eyeliner sürmeden makyajı tamamlamanın bazı nedenleri var. Mesela eyelinersız bir makyajla daha genç ve daha masum bir görüntü elde edersiniz.

Bazılarımızın cildi eyeliner bileşenlerine karşı hassastır. Peki onlar nasıl makyaj uygulamaları tercih etmeli? İşte dışarı eyeliner sürmeden çıkmanızı sağlayacak 6 öneri!
8 1

Makyajınızı eyeliner sürmeden tamamlamak istiyorsanız, kaşlarınızı belirginleştirmeniz gerek. Kaşlarınızı belirginleştirmeniz asi görünmenizi engeller ve makyajın yerli yerinde durmasını sağlar.
8 2

Göz çevrenizde renk farklılığı varsa, göz kapaklarınızı ve göz çevrenizi eşit derecede örtün. Doğru tondaki bir bazla göz çevrenizi kamufle ederseniz, göz renginiz ve şekliniz ortaya çıkar. Göz çevreniz için düzenli olarak fondöten de kullanabilirsiniz.
8 3

Eyeliner sürmek istemeniz renklerde kaçmanız anlamına gelmiyor. Nötr renklerdeki gölgeleri kullanabilir ve gözlerinize derinlik katabilirsiniz. Bu makyaj uygulamasıyla dramatik bakışlar elde edebilirsiniz. Ayrıca buğulu göz makyajındaki efektleri yakalayabilirsiniz.
8 4