1 Ağustos günlük burç yorumları 2015

01.08.2015 Cumartesi tarihi için burç yorumları neler diyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak ,Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık bugün neler yaşayacak?

Satürn günündeyiz... Kova burcunda ilerleyen Ay sosyal ve toplumsal konulara dikkat çekiyor. Özgür ve yaratıcı enerjilerle farklı ve orijinal konularla Ilgilenmek isteyebiliriz. Arkadaşlarımızla birlikte zaman geçirmek için uygun bir dönemdeyiz. Ay, Koç burcundaki Uranüsle sextile açı yapacak. Daha heyecanlı ve huzursuz hissedebileceğimiz bu saatlerde ani gelişmeler günlük planlarımızı da değiştirebilir. Akşam saatlerinde Ay, Aslan burcundaki Venus ve Jüpiter ile karşıt, Akrep burcundaki Satürn ile kare açı yapacak. Kişisel zevkler, ilgi ve sevgi beklentimiz artabilir. Ancak, kendimizi kısıtlanmış hissetmemiz de mümkün...
13 1
KOÇ: Kariyer yaşamınızda dönüşümlere imkan verecek güçlü yardımlarla karşılaşmanız mümkün. Bireysel cesaretiniz ve girişimleriniz size yeni kapılar açabilir.Uzun vadeli işlerinizle ilgili hukuksal anlaşmalar yapabilirsiniz.
13 2
BOĞA: Mesleki yaşamınız ye görevleriniz öncelik taşıyacakiardır. Siz, insanların beklentilerini yerine getirmeye çalışırken, onlar da sizi yakından izleyerek gösterdiğiniz çabalarınızı değerlendirebilirler.
13 3
İKİZLER: Girişken yününüzün ve canlılığinızin ana konular olacağı bir gün geçireceksinlz. Büyük planlar ve uzun vadeli atılımlar gibi konulara cesurca yaklaşabilir, bunları gerçekleştirmek Için glrlşimlerde bulunmaya başlayabilirsiniz.
13 4