1 Ekim 2016 günlük burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

KOÇ İş yaşamınızda son derece temkinli davranacağınız ve gelişmelere karşı mantıklı yaklaşımlar geliştireceğiniz bir gündesiniz. Özellikle planda olmayan işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Karşınıza çıkacak sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak sizin planlarınıza uymayacağından rahatsızlık duyabilirsiniz. Dikkat dalgınlığı yaşayabileceğinizden, yeni kararlar almamalı ve girişimlerde bulunmamalısınız. Duygu hayatınızdaki ufak tefek kırılmaları abartmayın, zaten yaşam zigzagların ortaya koyduğu, bir bütün olarak istikrarlı bir çizgi oluşturur. Durağan, renksiz ve düz bir çizgi halinde ilerleyen yollardan kaçının, bazen kendinizde titreşimler yaratmak için kendi kendinize dokunun ve sarsın. İçinizdeki potansiyel ancak böyle açığa çıkar.
12 1
BOĞA Yeni düşünceler, özellikle ortaklaşa konularda yoğunlaşıyor. Ortağınız ya da eşinizin fikirlerine kulak vermeli, daha esnek davranabilmelisiniz. Bugün kişisel girişimleriniz konusunda motive olabilir, fakat harekete geçmede duraksayabilirsiniz. Son zamanlarda kendinizi fazlasıyla ihmal ediyorsunuz. Dengeli beslenme ve sağlık konularına biraz daha dikkat etmelisiniz.
12 2
İKİZLER Bazı davranışlarınızın sizde bir yetersizlik duygusu yaratmasına izin vermemelisiniz. Saptadığınız aksaklıkları yoluna koyma çabanız yeterli olamıyor. Sorunu yetkili kişilerle çözme yoluna gideceksiniz. Bugün yakın çevreniz dikkatinizi daha çok çekerken, sizi zorlayacak özverilerde bulunmanız gerekebilir.
12 3
YENGEÇ Oldukça enerjik bir gün geçireceksiniz ve birçok konuda kendinizi eyleme geçmeye hazır hissedeceksiniz. Daha önceden yaptığınız bazı planları, bugün uygulama fırsatı bulacaksınız. Düşüncelerinizi çok iyi ifade edebileceksiniz ve zekanızı çok iyi kullanabileceksiniz. Zihinsel yeteneklerinizi son derece olumlu bir şekilde kullanabileceksiniz ve güzel bazı iletişimlere girebilirsiniz. İş yaşamınızda başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz ve yeni bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Bir anda yaşadığınız aydınlanmalar sizi karmaşaya itebilir. İçinizde beliren her duyguyu çevrenizdekilerle paylaşmayın. Sessizliğinizi koruyun.
12 4