16 Ağustos 2016 günlük burç yorumları!

Astrolog Sibel Yarar Kargın’ın yorumuyla Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

Güneş Uranüs üçgeni ve Güneş Kiron 150'si ile güzel gelişmeler var! Akışta ateş üçgeni ile hayatımızın bir alanında bizi sürpriz, orijinal gelişmeler bekliyor. Bu alanın hoşumuza gideceğinizi söylemeliyim. Öyle ki, artık yaratıcı değişiklikler mi yaparsınız, aniden bir şeyi fark eder ve anında bir seviye mi atlarsınız bilemiyorum. Ama heyecanlı riskler almak belki de başarının anahtarı olacak. Görelim bakalım. Güneş Kiron üçgeninin verdiği suçluluk duygusunu ve varsa şüpheyi mutlaka bertaraf etmelisiniz. Saat 14:52’ye kadar Ay Oğlak'ta ve boşlukta. Ama son açısından dolayı güne iyi başlayacağız. Bu saatten sonra Ay Kova'ya geçiyor. Geçmeden önce önemli girişimlerimiz için enerji uygun değil. İnsanı duygularımız aktif. Kova ile ifade edilen yaşam alanımız da Güneş Uranüs üçgeninden güzel etkiler alıyor, harika bir gün diliyorum.
13 1
Koç ve Yükselen Koç Güneş Uranüs üçgenini aşk evinizden alıyorsunuz. Ani bir aşk başlayabilir, sevgilinizden hiç beklemediğiniz bir sürpriz sizi bekliyor olabilir. Çocuğunuzla ilgili güzel bir haber alabilirsiniz. Arada kalırsanız risk alabilirsiniz.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Ailenizle, ebeveynlerinizle, yuvanızla ilgili uzun zamandır düşündüğünüz gizli planlarınız ile ilgili ani fırsatlar yakalayabilirsiniz ya da ebeveynlerinizin sizin için bir sürpriz hazırladığını öğrenebilirsiniz. Ben bunları hak etmiyorum diye düşünmeyin keyfini çıkarın.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler Yakın çevrenizden, kardeş veya akrabalarınızın sizin için sürpriz bir organizasyon yaptığını duyarsanız şaşırmayın. Sosyal ortamlardan, grup veya derneklerden önemli haberler alabilirsiniz. 'Ben bunu hak ettim mi?' diye düşünmeyin. Keyfini çıkarın.
13 4