17 Eylül 2016 günlük burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

KOÇ İş yaşamınızda oldukça dikkatli bir gün geçireceksiniz ve disiplinli bir şekilde çalışmalarınıza devam edeceksiniz. Yeni girişimlerde bulunmaktan çok elinizdeki işleri tamamlamayı tercih edeceksiniz. Bazı beklentilerinizin gerçekleşmesi için önemli adımlar atabileceksiniz. Çevrenizdeki gelişmeleri yakından takip edebileceksiniz ve amaçlarınızın bilincindesiniz. İşinizle ilgili bazı çalışmalarınızın sonuçlarını bugün alabilirsiniz. Her zamankinden çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz ve üzerinize aldığınız sorumlulukların arttığını hissedebilirsiniz. İsteklerinize ulaşmak için yeni girişimlerde bulunmayı düşünüyorsanız bu günü değerlendirmelisiniz.
12 1
BOĞA İşinize bağlısınız. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz. İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, başka bir alanda şans aramayı bile düşünebilirsiniz. Geleceğe ait hedeflerinizin belli olması, amaç ve düşüncelerinizi gerçekleştirmenizde yardımcı olacaktır. Bunun için bir an önce kararınızı vermelisiniz.
12 2
İKİZLER Kolektif çalışma yürütmek zorunda olduğunuz insanlarla aranızdaki gerilimleri bir an evvel yok etmelisiniz. Zaman içerisinde ulaşmayı hedeflediğiniz köşe noktalar, daha planlı bir koşuşturmacayı gerektiriyor. Olumlamadığınız şeylere karşı gösterdiğiniz tepkiyi denetleme güçlüğünüz var. İsteksiz olup onay vermediğiniz konularda daha yumuşak tavırlar içine girmelisiniz.
12 3
YENGEÇ Bazı işleri diğerlerinden ayırıyor ve işin gereğine göre değil, kendi önem sıranıza göre öncelik veriyorsunuz. Bu bazı arkadaşlarınızın gereksiz yere daha fazla emek harcamalarına yol açıyor. Titizliğiniz bazen de size kaybettiriyor. Bir ölçüde abartılı baktığınız engeller, gerekli bir konuda işbaşı yapmanıza mani oluyor.
12 4