19 Haziran 2017 günlük burç yorumları

19 Haziran'da gökyüzünün burçlara etkisini Astrolog Güniz Kına yorumluyor.

KOÇ Haftaya Ay burcunuzda başlıyorsunuz sevgili Koçlar. Harekete geçmek için güzel bir gün. Hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak için iyi bir zaman dilimi olacak. İşinizle veya hayatınızla ilgili yapmak istediğiniz her konu ile ilgili güzel girişimler yapabilirsiniz. Bazı beklenmedik duygu çıkışları yaşanabilir dikkatli olun.
12 1
BOĞA Haftaya daha içsel başlıyorsunuz kendinizi biraz tembel hissedebilirsiniz. Bugün aslında harekete geçmek isteyeceksiniz ama içinizdeki o girişken ruhu bulamayacaksınız. Fakat birçok şeyi düşünce bazında netleştirebileceğiniz bir gün. Günün genelinde güzel etkiler mevcut fakat yine de ani çıkışlar yapmaya yönelik etkiler var dikkat edin.
12 2
İKİZLER Sosyal bir şekilde haftaya başlayacaksınız sevgili İkizler. Ay bugün Koç burcunda olacak ve siz konuşma modunda olacaksınız. Birçok arkadaşınız ile haberleşebilir, planlar yapabilir ve görüşebilirsiniz.
12 3
YENGEÇ Kariyer konuları gündemde başlıyorsunuz haftaya. Kariyerinizde güzel gelişmeler, yeni bir başlangıç veya önemli bir adım, yükseliş olabilir. Birçok görüşme ve toplantı yapmanız söz konusu. Bazı sürprizli haberler de olabilir.
12 4