20 Eylül 2016 günlük burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

KOÇ Tertipli, düzenlisiniz. İş hayatını kolaylaştıran özelliklerdir bunlar. Ama sürekli arayışlar içindesiniz. Daha kazançlı bir iş ortamı arzusu sizde takıntı haline gelmiş. Sevgilinizle beraberliğinizde ekonomik bir denge istiyorsunuz. Bugünlerde sevinçlerinizi daha serinkanlı yaşamanızda yarar olacak. Bazılarının arkasından düş kırıklıkları gelebilir.
12 1
BOĞA İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmelere açık görünüyorsunuz. Yeteneklerinizin herkesçe biliniyor olması, bu yeteneklere duyduğunuz güvenle eforunuzda enerji kısıntısına gitmenizi gerektirmiyor. Dost çevrenizde üzüntülü ziyaretleriniz olabilir. Bu ilişkilerdeki duyarlılığınızın bugünlerde sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz.
12 2
İKİZLER Başladığınız bazı işleri sonuçlandırmak için gerekli gücü kendinizde bulacaksınız. Ufak bazı aksilikler yaşayabilirsiniz ancak genel olarak olumlu adımlar atmak için uygun bir gündesiniz. Bazı huzursuzluklar yaşayabileceğiniz bir gün geçirme ihtimaliniz yüksek olduğundan stresten uzak durmaya çalışmalısınız. Genel olarak sabırsızlanma eğilimine gireceksiniz ve tüm davranışlarınıza acelecilik hakim olacaktır. Ancak gelişmeler karşısında sakin tutumlar edinmeniz bugün sizin için önemli olacaktır. Sevdiklerinizin sizin için yaptıkları fedakarlıklara bu kadar arkanızı dönmemelisiniz. Hayatta her şeyin bir bedeli vardır. Bunu sakın unutmayın.
12 3
YENGEÇ Son günlerdeki yoğunluğunuz bir süre daha devam edecek. İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz. Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektirebilir. Kullanılma anlamında çok davetkar olduğunuz bir ilişkinizde zarar görmeye çok açıksınız. Bu gibi durumlarda iyi niyetinizi frenlemelisiniz. Biraz kuşkucu yaklaşımlarınız, sorunlarınızı aza indirecek.
12 4