Amerikan Müzik Ödülleri 2016 kırmızı halı stilleri!

2016 Amerikan Müzik Ödülleri gecesinde Gigi Hadid, Lady Gaga, Selena Gomez ve Karlie Kloss rüzgarı esti! İşte ünlülerin kırmızı halı şıklık yarışı...

Model Gigi Hadid,beyaz dantel elbisesiyle kırmızı halının en şık ismiydi. Roberto Cavalli tasarımı transparan elbisesini gümüş rengi taşlı bir choker kolye ile tamamlayan Hadid, güzelliğiyle bir peri kızını andırıyordu.
9 1
Bir süredir rehabilitasyonda olan ve ortalıkta görünmeyen Selena Gomez, Amerikan Müzik Ödülleri gecesi karşımıza muhteşem bir şekilde çıktı. Her zaman doğru seçimler yapan Gomez, Prada tasarımı kabarık etekli kırmızı elbisesiyle harika görünüyordu.
9 2
Genellikle ilginç kostümlerle görmeye alıştığımız Lady Gaga, Amerikan Müzik Ödülleri gecesine derin göğüs dekolteli beyaz bir takımla katılmayı tercih ederek bizleri şaşırtmayı başardı. Maskülen stilini tamamlayan şapkası, abartısız aksesuarları ve beyaz takımıyla Gaga, gerçekten muhteşem görünüyor.
9 3
Model Karlie Kloss kırmızı halıda her zaman farklı stilini yansıtmayı seviyor. Asimetrik kesimli siyah ve buz mavisi renkli elbisesiyle ünlü model, kırmızı halının hakkını veriyor. Karlie Kloss deri fiyonklu sandaletinin içerisine siyah şoset çorap giyerek trend görünümü yakalıyor.
9 4