21 Ağustos 2016 günlük burç yorumları!

Astrolog Sibel Yarar Kargın’ın yorumuyla Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

Ay KOÇ’da bir Pazar günü evde keyif yapacağımız bir günden çok satürn’den de destek aldığı için hem gerçekçi hem cesur ve aksiyon odaklı olamamızı sağlayan bir enerji ile güne uyanıyoruz. Ama saatler ilerledikçe birden kendimizi Pluto karesi ile bulacağız yani biraz manupülatif baskılar, güçlü olanın bastırabileceği bu enerjiyi tanıyalım…Merkür Jupiter kavuşumunun hayatımıza akan o güzel enerjisine kaptıralım kendimizi , iyi pazarlar dilerim.
13 1
Koç ve Yükselen Koçlar ; Kendinizi son derece enerjik hissederek başladınız ve uzak seyahat , eğitim veya hukuki meselelerinizi sağlam temele oturtmak istiyorsunuz sadece öğleden sonra biraz enerji iniş çıkışına dikkat edelim.
13 2
Boğalar ve Yükselen Boğalar; İçsel olarak pek coşkun hissettiğiniz bir gündesiniz eşinizin geliri , kredi borçlar ile ilgili mevzularınızı yapılandırarak güne başladınız sadece öğleden sonraki saatlerde yurtdışından bir haber alıp veya bir eğitim konusu ile ilgili daralırsanız kendinizi rahatlatmaya çalışın.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler ; Arkadaş ortamınızda veya sosyal organizasyonlarda hayli aktifsiniz ve hatta eşinizden de destek görüyorsunuz sadece öğleden sonraki saatlerde eşinizle ilgili maddi konularla ilgili gerginliklerden uzak kalmaya çalışın.
13 4