21 Eylül 2017 günlük burç yorumları!

21 Eylül Perşembe günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları neler yaşayacak?

KOÇ Bazı konularda sabırsızlanmaya başladın fakat bir süre daha beklemelisin. İş ve aşk yaşamını birbirine karıştırmaya devam edersen aksilikler peşini bırakmayacak. Canını sıkacak olaylarla arandaki sürtüşme kendini sinsi sinsi sürdürecek. Emin olmadığın hiç bir işe girişmemelisin.
12 1
BOĞA Sinirlerini kontrol edemediğin anlarda ağzından istemediğin sözler dökülüyor. Sevdiklerini kırıyorsun. Kötü niyetli biri yüzünden bir kısmetinden olabilirsin. Hayal gücünü kullanarak iş konusunda radikal değişimler yapabilirsin.
12 2
İKİZLER Bugün senin için çok keyifli olabilir. Çözümü zor gibi görünen problemin olabilir ama sevdiğin kişinin yanında olması sana güven verecek. Onun seni desteklemeye ve yüreklendirmeye çalışması seni daha da çok duygulandıracak. Sorunlara beraber çözüm yaratabilmeniz ilişkinizi perçinleyecek.
12 3
YENGEÇ Aşkta karışıklık, çekişme oluşabilir. O nedenle konuşurken hoşgörü sahibi olmalısın, aksi halde anlamsız konular yüzünden tartışma oluşabilir. Soğukkanlılığını kaybetmemek durumundasın. Gereksiz harcamalar yaparak bütçeni bozmamalı işle ilgili planlarından kimseye bahsetmemelisin.
12 4